woensdag 6 juni 2018

Openluchttheater soest

Es wird wieder Zeit für die AU? Unsere Meister kümmern sich direkt auch um die HU. Zum Komplettpreis für 9€. Jetzt online Termin sichern. Radwechsel auch ohne Termin.


Wählen Sie jetzt Ihren Service. Einfach zum Wunschtermin bei A. Tausende Mitfahrgelegenheiten! Finde jetzt Leute, die nach Soest reisen. Ahorre Tiempo y Encuéntrelos Aquí.


Openluchttheater Cabrio in Soest. Dan krijg je altijd exclusief voorrang bij het bestellen van je toegangskaarten. Cabrio openluchttheater heeft vouchers te koop.


Openluchttheater soest

Neem gezellig iemand mee en geef een kaartje cadeau! Reviews One of the best venues in The Netherlands. Vrienden van Cabrio Soest. Gelegen in de bosrijke omgeving van Soest. Het theater biedt een gevarieerd programma dat een breed publiek aanspreekt.


Situated in the town of Soest , in the heart of the afforrested. In Londen heb je Hyde Park, in New York heb je Central Park en in Amsterdam heb je het Vondelpark. Dit theater staat bekend om z’n memorabele optredens in de zomermaanden. Tussen de duinen en het bos van Bloemendaal ligt het sfeervolle openluchttheater Caprera. Samen met Muziekschool Jaap Prinsen hebben wij een sfeervol en muzikaal programma samengesteld voor het hele gezin.


Openluchttheater soest

Een feestelijke middag voor het hele gezin Tussen 12:en 17:uur is er van alles te doen in en rond het openluchttheater. In dit sfeervolle en uniek gelegen openluchttheater is voor jong en oud wat te beleven. Cabrio biedt concerten (pop, jazz, klassiek), toneelvoorstellingen, festivals, openluchtfilm, cabaret, opera en familie- en kindervoorstellingen. Ons gezellige kerstfeest voor de hele familie.


Het bos wordt verlicht door duizenden lichtjes en je kunt. Wilt u alvast wat van de sfeer proeven? Neem dan een kijkje in ons Fotoalbum.


Openluchttheater soest

Op een unieke plek in de groene omgeving van Soest ligt het mooiste openluchttheater van midden Nederland: Cabrio! In een sfeervolle ambiance met intiem. Tegenwoordig is het openluchttheater een populaire locatie waar landelijk gerenommeerde artiesten graag optreden.


Muziek, theater en kindervoorstellingen zorgen voor een mooi gevarieerd programma. Al het werk wordt gedaan door een groep vrijwilligers met een groot hart voor het theater. Uit de richting Amsterdam, Hilversum of Baarn, naar Soest. Doorgaande weg volgen tot afslag Soesterberg, u rijdt dan op de Soesterbergsestraat. Dit is een onvolledige lijst van openluchttheaters in Nederland.


Openluchttheater soest

Het plan voor een openluchttheater te bouwen was oorspronkelijk een initiatief van het V. Al jaar ligt het openluchttheater Cabrio in de bossen bij Soest. Nu draait er jaarlijks een prachtig programma, variërend van pop tot house en klassiek en diverse theatervoorstellingen. Geniet optimaal van een gezellig avondje uit door eerst bij restaurant de Eetvilla te komen lunchen of dineren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts