maandag 18 juni 2018

Fietsenberging metaal

Zet u fiets altijd droog neer. Voor al uw dakwerken zijn wij uw ervaren partner. Vraag bij ons een offerte aan! Fietsenbergingen op beslist.


Verder zijn de fietsenbergingen te verkrijgen in verschillende materialen, waaronder hout of metaal.

Deze metalen fietsenberging is verkrijgbaar in het type Velo-Boxx PRO, HOME of GARDEN. De panelen zijn gemaakt van PVC-gecoat staal, waardoor de berging onderhoudsvrij en brandveilig is. We kunnen u daarom ook een garantie van jaar aanbieden. Onze fietsenberging Bikemax is uniek in haar ontwerp, design en kwaliteit.


Of een metalen berging die een strak uiterlijk heeft. De meeste bergingen hebben twee deuren zodat je bij opening gelijk kunt zien wat er in staat, of waar nog ruimte is. Een tuinkast lijkt meer op een kast, maar is net zo praktisch als elke andere opbergplaats.

Metalen fietsenberging voor in de tuin Een fietsenberging is bedoeld om fietsen veilig en droog op te bergen. Hierin worden zij beschermd tegen weersinvloeden waardoor de fiets een langere levensduur heeft. De keuze hierin is enorm, de expertise niet. Een divers aanbo van een compacte tot een zeer ruime metalen berging. Daarnaast zijn bijna alle bergingen snel leverbaar.


Naast tuinhuisjes en metalen bergingen vindt u bij ons ook een zeer ruime collectie houten blokhutten. Bekijk alles met metalen berging! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Gemaakt van pvc gecoat, gegalvaniseerd metaal ,met garantie van maar. Al geruime tijd bewezen in een aantal van 's werelds meest extreme weersomstandigheden.


Nieuw Ophalen of Verzenden. De stijlvolle en duurzame metalen schuur past op de meeste plaatsen waar u ruimte voor uw fiets nodig hebt, zodat ze niet in allerlei weersomstandigheden buiten hoeven staan. Voorziet in een veilige opslag. Het moet alleen een vlakke en stevige ondergrond nodig. Voor het gekozen filter hebben wij momenteel geen artikelen.


In de HOME, GARDEN en PRO kunnen tot fietsen in worden opgeborgen.

Heb je een of meerdere fietsen en geen garage om deze in te zetten, dan loont het om een metalen fietsenberging aan te schaffen. De Velo-Boxx is sterk, slijtvast en diefstalbestendig. Dit kan in de tuin zijn, aan het einde van de oprit of aan de zijkant van je huis. De metalen fietsenberging kun je zetten op een plek naar keuze.


Je kiest zelf waar hij het handigste is en waar je voldoende ruimte hebt. Vind de beste selectie fietsenberging metaal fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit fietsenberging metaal voor de dutch luidspreker markt bij. Trimetals metalen fietsenberging antraciet met opklaprand.


Deze tuinberging uit metaal biedt optimale bescherming voor uw tuinspullen. Nergens meer keuze houten en metalen Tuinkasten en Tuinbergingen hout en metaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts