dinsdag 5 juni 2018

Solar afdekzeil zwembad

Voor een schoonheid die de tijd weerstaat: een jonger ogende huid dankzij onze wetenschap. Ontdek onze collecties op basis van waardevolle bronnen: platina, kaviaar en goud. Ook solar afdekzeilen leverbaar!


Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Isolerend afdekzeil ( solar afdekzeil ) voor rechthoekig zwembad. Natuurlijk heeft Zwembadstore. Een solar afdekzeil , of solar cover, is een speciaal afdekfolie voor het zwembad.


Met een solar afdekzeil kan op een zonnige dag de temperatuur van het zwembadwater gemakkelijk een aantal graden stijgen. Het is een zwembadzeil dat zowel verwarmend als isolerend werkt. Intex solar cover heeft twee functies. Wij hebben solar afdekzeilen voor zowel ronde als rechthoekige zwembaden.


Solar afdekzeil zwembad

Het resUltraat: warmer water in uw zwembad ! Het isolerende afdekzeil heeft een doorsnede van ca. Aan de zijkant blijft ruimte open, zodat het water kan ademen. Bestel Zwembaden eenvoudig online of bezoek een Leen Bakker winkel in de buurt! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Neem het zeil uit de verpakking en plaats het direct op het wateroppervlak. Omdat deze zwembadisolatie zelfdrijvend is, hoeft u het Solar afdekzeil voor Interline buitenzwembaden niet te bevestigen aan de zwembadrand. Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt. Een isolerend afdekzeil voor rond zwembad is niet geschikt voor ovale zwembaden. De warmte van het water wordt beter behouden.


Solar afdekzeil zwembad

Naast gewone afdekzeilen bestaan er solar afdekzeilen. Bij zonneschijn geeft de solar cover warmte af aan het water zodat het water opwarmt. Is dit efficiënt bij een opbouwzwemba want het water koelt toch ook hard af via de niet geïsoleerde zijwanden van het opbouwzwembad?


We zouden om de warmte minder hard te verliezen in de nacht willen werken met een afdekzeil van noppenfolie. Een afdekzeil zwembad beschikt namelijk eveneens over een isolerende werking. Bovendien is een afdekzeil zwembad op die manier gemaakt dat ze de warme zonnestralen kan opvangen en de warmte kan afgeven aan het water.


Solar afdekzeil zwembad

Door de damp binnen het zwembad te houden koelt het water veel minder snel af en dat zal je merken aan het energieverbruik. Nieuw zwembad afdekzeil kopen? De speciale noppenfolie met een dikte van 1micron is voorzien van een afgewerkte rand en drijft op het water.


Een solarzeil heeft extra voordelen ten opzichte van een afdekzeil. Afdekzeilen voor alle INTEX baden vanaf € 50. Ten eerste houdt het solarzeil het vuil buiten je zwembad.


Solar afdekzeil zwembad

Ten tweede zorgt het voor verwarming. De ideale zwembad afdekzeil vind je op zwembadspot. Daarnaast heeft het noppenfolie van het afdekzeil een isolerende werking waardoor het zwembad ’s nachts minder snel afkoelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts