vrijdag 29 juni 2018

Ronde blokhut

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Actie: Gipsplaat 60x260cm.


U kunt deze groen geïmpregneerde ronde palen bij ons kopen in de lengtes en meter.

Ontdek alle soorten tuinhuisjes De plattegrond is meestal rechthoekig of vierkant, ronde of gesegmenteerde wanden komen minder voor. Blokhutten opruiming - Bestel bij de Nr. Grote blokhutten zijn ook leverbaar als moderne blokhutten en verkrijgbaar in verschillende dakvormen en in verschillende materiaal keuze. De ronde blokhutten zien er zo gezellig uit dat u het juiste vakantiegevoel gelijk te pakken heeft. Leuk voor een vakantie met zijn tweetjes of ideaal als u op fietsvakantie bent of erg van wandelen houdt.


Een enthousiast team zorgt ervoor dat u een gezellig feest of ontspannen uitje hebt. Ons motto is ‘thuis in gezelligheid’ en door onze mooie landelijke locatie en moderne, maar huiselijk sfeer laten wij iedereen bij ons thuis voelen!

Bestel DIRECT online in onze WebShop of kom eens kijken in onze ruim opgezette showroom! Houten finse blokhutten of finse kota op maat. U bent op zoek naar een Finse blokhut. Maar niet naar niet naar een van de vele Finse blokhutten of Finse kota. Ronde paviljoen pergola partytent bordeauxrood 3. De grootste collectie blokhutten hier!


Een houten blokhut is de ideale oplossing voor uw ruimteprobleem of een perfecte plek om te relaxen, werken of te knutselen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over onze grote blokhutten die wij ook vermeld hebben staan in de categorie houten woning en houten chalets. NL en België marktleider en expert op het gebied van tuin- en buitenverblijven.


Wij maken chalets en blokhutten in eigen fabriek, waardoor we altijd een sterke prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Uw idee is onze uitdaging! Wilt u chalets kopen, dan is het belangrijk een aantal dingen goed in de gaten te houden. Bij de verbindingsstukken kunt u kiezen uit 2-, 3- en 4-wegsstukken en een hoekstuk.


Op onze webshop vind u eenvoudig en snel de kliko ombouw die aan al uw wensen voldoet. Onze kliko ombouwen zijn te verkrijgen in verschillende varianten en uitvoeringen, zo kunt u kiezen voor een ombouw voor slechts één container of kliko.

Afgelopen zaterdag ons bedrijfsuitje gehouden. De avond begonnen met een heerlijke tomatensoep met stokbroo daarna echte “Western” spellen gespeeld ( super leuk om te doen!! ) en de avond afgesloten met een super geregelde BBQ! Wij tonen u graag onze ruime selectie blokhutten en tuinhuizen. Ook voor een chalet of een houten garage zit u bij ons goed.


Onze blokhutten worden gratis bezorgd met supersnelle levering. Kijk gerust rond in onze online blokhutten winkel en bestel met vertrouwen. Bouwpakket voor een zelfbouw stammen blokhut , voor een buitensauna of luxe tuinhuis blokhut , voor zelfbouw of u laat het door ons opbouwen.


Inclusief uitgebreide handleiding en alle montage artikelen! Maatwerk en specials bijvoorbeeld voor een modern houten chalet met overkapping, luxe blokhut , tuinhuis of sauna voor op een recreatiepark.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts