woensdag 13 juni 2018

Kleine vliegjes bestrijden in huis

Herken de vliegjes en ontdek of je last hebt van fruitvliegjes of de varenrouwmug. Ontdek effectieve oplossingen om vliegjes in huis te bestrijden. Vind vliegjes in huis het nu op Kensaq.


Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op.

Gratis en vrijblijvende offerte. In huis zijn rouwvliegjes vaak afkomstig van de aarde van kamerplanten. Een besmetting ontstaat meestal vanuit verse, nieuwe potgrond waarin vaak larven of eieren van rouwvliegjes meekomen. Ik woon al jaar in dit huis , en nu heb ik een plaag in huis van kleine vliegjes (lijken op varenrouwvliegjes), ik heb overal nieuwe potgrond in gedaan, alles uitgewassen en afgewassen, alles gesopt en gewassen maar helaas… In elke ruimte van ons huis zitten deze vliegjes. Wij beperken ons op deze website tot de meest voorkomende soorten vliegjes , omdat zijn degene zijn die het grootste deel van de overlast veroorzaken.


Want naast bovengenoemde vliegjes bestaan er natuurlijk nog talloze andere soorten. Hoe kom ik van die hele kleine vliegjes af?

Wij hebben al maanden last van hele kleine vliegjes. Volgens mij zijn het geen fruitvliegjes want ik heb geen fruit in de keuken of huiskamer liggen en ik houd mijn aanrecht de hele dag door schoon. Maar nu hebben we ook van die ieniemienie kleine vliegjes binnen. Ik dacht eerst dat ze uit de kruipruimte uit een.


Beide vliegjes soorten zijn goed te bestrijden en voorkomen. Zo kun je ze namelijk makkelijk bestrijden. Ineens zie je veel kleine zwarte. In dit artikel kun je meer lezen over het bestrijden van fruitvliegjes in huis. Waar komen rouwvliegjes vandaan?


De vliegjes komen voornamelijk af op vochtige aarde en op rottende wortels. Als er kleine zwarte beestjes rondom je planten vliegen, dan is de kans groot dat het rouwvliegjes zijn. Het vrouwtje van de rouwvlieg legt haar eitjes in vochtige aarde. De larven die uit die uitjes komen, smullen van (rottende) wortels van planten. Dus mocht je denken: ach, wat kan zo’n vliegje nu kwaad?


Bestrijden van de fruitvlieg in huis ! Als je de bron uit je huis hebt verwijderd die fruitvliegen aantrekt, dan ben je in een mum van tijd van de fruitvliegjes verlost.

Vind je de bron niet, dan zul je handmatig fruitvliegjes moeten bestrijden … Een elektrische vliegenmepper rond wapperen is een optie, maar dat kost tijd en moeite. Vul zoals gewoonlijk de vaatwasser, zorg dat er ook wat wijnglazen in staan en zet de deur op een kleine kiertje. Zodra de vliegjes hun weg hebben gevonden in de vaatwasser, deurtje snel dicht en de vaatwasser aan zetten. Ik vertel je hoe je ze kunt bestrijden op natuurlijke wijze met behulp van nematoden.


Rouwvliegjes oftewel de varenrouwmug zijn vervelende kleine vliegjes in je planten. Dit maakt het ook lastig om de fruitvliegjes te bestrijden , omdat je op deze manier nooit alle vliegjes in één keer te pakken krijgt. Een van de plekken waar ze zich echter vaak nestelen is tussen de bladeren van planten.


Als er dus veel fruitvliegjes in je huis zitten, doe je er verstandig aan om je planten eens wat beter onder de loep te nemen. Kleine vliegjes bestrijden. De kleine vliegjes zijn lastige ongenodigde gasten, die je niet zomaar het huis uit zet. Er zijn echter wel een aantal tips om de irritante kleine vliegjes uit huis te krijgen en houden: Zorg ervoor dat de potaarde van een plan niet te vochtig is en geef de planten dus niet teveel water. Het is belangrijk de bron van de fruitvliegjes in uw huis te ontdekken en deze te verwijderen, zodat deze bron van de fruitvliegjes niet langer nieuwe fruitvliegjes kan aantrekken.


Het heeft namelijk geen zin om fruitvliegjes te bestrijden als de bron van de fruitvliegjes blijft bestaan en steeds nieuwe vliegjes aantrekt. Allereerst is het belangrijk om de keuken goed schoon te maken. Fruitvliegjes kun je bestrijden met een paar simpele methoden. Gebruik goede schoonmaakproducten om de plaag te stoppen. Lees hier hoe je een plaag van kleine vliegjes makkelijk kunt bestrijden.


Als je vermoed last te hebben van rouwvliegjes, dan is het aan te raden de beestjes te bestrijden. Zonder ingrijpen kan het snel uitmonden in een ware plaag. Hier enkele tips waarbij we geen gebruik maken van chemicaliën: Check of er geen rottende voeding aanwezig is en verwijder dit indien dit wel het geval is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts