dinsdag 26 juni 2018

Kanaalplaatvloer dikte

Ervaren vloerspecialisten staan klaar je te helpen. Bekijk gemiddelde kosten en kom in contact met vakmensen. Als u een project wilt bewaren wordt het weggeschreven onder het projectnummer dat u ingeeft.


Via ‘toon meer projectgegevens’ kunt u overige gegevens toevoegen. Overige eigenschappen geïsoleerde kanaalplaatvloer. Vloeren worden geleverd in diktes 2mm, 2mm, 3mm en 4mm. Daarbij worden EPS passtroken meegeleverd van tot 3mm breed.


De dikte van de dekvloer moet voldoende zijn om leidingen e. Geen betonstempels en geen bekistingen nodig. De kanaalplaatvloer is een prefab voorgespannen betonvloer die in onze fabrieken volledig op maat gemaakt wordt. Dankzij onze flexibele productie en in-house engineering kennen wij korte doorloop- en levertijden.


Leidingsleuven, verzonken raveelijzers en pasplaten op maat kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen. De vloerelementen zijn in de lengterichting voorzien van ronde holle kanalen wat een gewichtsbesparing oplevert en resulteert in een relatief eigen gewicht. De vloeren zijn vrijdragend en direct na montage volledig belastbaar. VBI bouwt mee aan duurzame, flexibele en comfortabele.


Kanaalplaatvloer 2Kanaalplaatvloer Bekijk PDF document. Voor het ondersteunen van kanaalplaatvloeren bij een. Daar waar nodig Just-in-Time, zodat uw logistiek op de bouwplaats tot een minimum beperkt wordt.


Kanaalplaatvloer dikte

Een kanaalplaatvloer (ook holle plaatvloer genoemd) wordt opgebouwd uit voorgespannen geprefabriceerde platen. In de platen zijn holle kanalen gevormd. Dit maakt de vloeren lichter.


Het maximale draagvermogen wordt bepaald door de dikte van de vloer, de overspanning en de hoeveelheid. Bovendien behoort plaatsen en monteren van vloeren en wanden eveneens tot onze mogelijkheden. PLUS kanaalplaatvloer De voorgespannen PLUS kanaalplaatvloer wordt zowel in de woning- als de utiliteitsbouw toegepast als verdiepings- en dakvloer.


De PLUS installatievloerplaat maakt het u gemakkelijk. Wildo Beton is een flexibel, goedkope en efficiënte producent van kanaalplaatvloeren. De productie vindt plaats in onze fabriek in Amsterdam. Direct naar de VBI Configurators Over VBI.


Randbeveiliging kanaalplaatvloer. Voor de Dycore kanaalplaatvloer is, in navolging op de randbeveiliging bij onze breedplaatvloer, een instortvoorziening ontwikkeld. Deze leuningplug wordt tijdens het productieproces in de kanaalplaatvloer gestort. Na montage is op eenvoudige wijze de randbeveiliging aan te brengen.


Een grenzeloze verscheidenheid aan vormen met maximale maatnauwkeurigheid is ook van toepassing op onze breedplaatvloeren. Wij leveren breedplaatvloeren met CE keurmerk. Deze opbuiging is niet alleen van belang voor het bepalen van de dikte van eventuele druk- en afwerklagen maar ook voor de bepaling van de aansluitdetails bij de kop- en zijoplegging van de elementen. Bovenzijde: Geschikt voor aanbrengen van zowel een cement of anhydriet gebonden afwerking, als een constructieve druklaag. Daarnaast zijn wij leverancier van massieve (tussen)wanden en raveelijzers.


Building Supply is leverancier van voorgespannen en traditioneel gewapende prefab betonproducten. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Constructieve dikte in het midden van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts