woensdag 20 juni 2018

Gietijzeren zwenkwielen

Beschikbaar in diverse materialen. Kwaliteit voor de beste prijs! Zoek naar zwenk wielen op de nieuwe KensaQ. U ziet in de webwinkel de meest verkocht en voorkomende gietijzeren wielen.


Deze kunt u direct online bestellen. Daarbij geniet u van een snelle levering. Bij ieder wiel staat de verwachte levertijd. Staan uw wielen er niet tussen of zoekt u bijvoorbeeld een los wiel? Zwaarlastwielen van gietijzer?


Sterk assortiment gietijzeren wielen zware lasten. GIETIJZEREN ZWENKWIEL 1MM. Dit zwenkwiel van 1mm is gemaakt van gietijzer. Het is een sterk zwenkwiel want deze gietijzeren zwenkwiel van 1mm heeft een draagvermogen van 8kg per wiel.


Gietijzeren zwenkwielen

Dat is veel voor zijn formaat. Serie Q, zwaarlast zwenkwielen en bokwielen met gietijzer loopvlak en draagvermogen tot 3. Zwenkwielen en bokwielen voor zwaar transport. ATD levert diverse Gietijzer transportwielen met glij- of kogellager. Bezoek de webwinkel voor meer informatie - ATD B. Koop en verkoop gietijzeren wielen eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Industrieel zwenkwiel van gietijzer. Veilig en soepel transport gegarandeerd. Bekijk het aanbod van de specialist. Vraag altijd om een vrijblijvend advies!


Onze wielen worden veelvuldig gebruikt in productieruimtes, de voedselverwerkingsindustrie en industrie. Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie. Doordat het zwenkwiel bestaat uit geperste plaatstaal gaffels en dubberldruk lagers heeft, behoud dit gietijzeren zwenkwiel zijn rol eigenschappen en kracht voor jaren. De enige echte origineel gietijzeren zwenkwielen ! Geen goedkope chinese namaak van plaatijzer.


Met soepel draaiende kogellager. Fantastisch om onder een kast of meubel te monteren of een stoere koffietafel te maken met een echte. Bij Interwiel besteld u voordelig uw industrie wielen, zwenkwielen en lagers. Zwenk- en bokwielen met zware, uit plaatstaal geperste vorken, in glansverzinkte uitvoering. Wielen en lagers bestellen.


Zo goed als alle zwenkwielen hebben geharde kogelbanen in de dubbele kogelkrans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts