maandag 25 juni 2018

Bedrijfstuin

Een bedrijfstuin moet mooi en representatief zijn, maar mag niet te duur zijn in onderhoud. We kiezen om deze redenen vaak voor sluitende beplanting zodat de bedrijfstuin weinig onderhoud behoeft maar wel het gehele jaar representatief blijft. Hendriks Hoveniers heeft ruime ervaring in het inrichten en aanleggen van bedrijfstuinen.


Een verzorgde bedrijfstuin geeft een ontspannen gevoel en wekt vertrouwen bij uw relaties. Anders gezeg een bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf.

In overleg plannen we de aanleg van de nieuwe bedrijfstuin in. Tijdens de aanleg houden we je continu op de hoogte van de voortgang. Zo weet je precies wat de status is. Nadat de aanleg is voltooi volgt de oplevering. We helpen u graag om een goede eerste indruk achter te laten.


Aan de hand van drie stappen gaan we voor u aan de slag: een eerste ontwerp, het aanleggen en het onderhouden van uw bedrijfstuin. Een tuin met karakter zijn die een positieve indruk achterlaat. Met deze uitgangspunten ontwierpen we een buitenruimte met robuuste materialen die tegen een stootje kunnen.

Het hoogteverschil werd opgevangen met schanskorven met daartussen een groenblijvende. Uitstraling van uw Bedrijfstuin. Een goed ingerichte kantoortuin werkt positief op personeel en werksfeer. Een terras of veranda als vergaderruimte in de buitenlucht pakt vaak boven verwachting goed uit.


De bedrijfstuin laat bezoekers de identiteit van uw bedrijf zien. Dus als de tuin naadloos aansluit bij uw bedrijf en er verzorgd uitziet, wekt dit vertrouwen bij uw klanten. Buiten dat zal ook uw personeel bijzonder tevreden zijn om in een fijne groene omgeving te kunnen werken en pauzeren. Door de goede communicatie met onze klant hebben wij de ideale bedrijfstuin voor onze klant weten te ontwikkelen. De hoeveelheid Tuinonderhoud de tuin behoeft is bij een bedrijfstuin erg belangrijk, het onderhoud mag niet te veel kosten met zich mee brengen.


Deze tuin laat zien dat een bedrijfstuin niet saai of zakelijk hoeft te zijn. Wanneer u op zoek bent naar een ontwerp voor uw bedrijfstuin heeft u iemand nodig die dat met passie doet. Dan bent u bij ons op het goede adres. We maken al meer dan jaar bedrijfstuinen waarbij geen enkele tuin op elkaar lijkt.


Samen met u, en eventueel de architect van uw bedrijfspand gaan we de wensen en eisen doorspreken. Bij Areamasters begrijpen wij dat een goed ontworpen en beheerde buitenruimte getuigd van een hoge betrokkenheid bij het leefmilieu en het welzijn van medewerkers en klanten. Groen biedt rust, ontspanning en energie.

In een groene omgeving presteren mensen beter en blijven we gezonder. Een kleurrijke bedrijfstuin is mede daarom zeer waardevol. Bovendien vormt een mooie bedrijfstuin een opvallend groen visitekaartje. Jonkers hoveniers kan dit voor jouw bedrijf realiseren.


Lees verder en ontdek de mogelijkheden. Hiervoor maken we eerst een ontwerp, waarbij we rekening houden met alle functies die de bedrijfstuin moet vervullen. Volledige aanleg bedrijfstuin. Als u akkoord bent met het ontwerp verzorgen wij het grondwerk, leggen de bestrating en richten de bedrijfstuin volledig in met mooie beplanting (zowel borders als bloembakken).


Het straalt uit waar u voor staat als organisatie: verzorgt, ingetogen of juist fantasierijk. Vuuren werkt graag met u mee aan het realiseren van de juiste indruk met uw bedrijfstuin. Over het beeldscherm naar een border kijken, een telefoongesprek voeren met ruisend blad op de achtergrond of een lunchpauze hebben tussen de mussen… Ontspanning tijdens een werkdag is van wezenlijk belang en een weldoordachte bedrijfstuin kan daar zeker aan bijdragen. Het versterkt uw identiteit, uw imago, de uitstraling van uw organisatie. Kort en krachtig: een aantrekkelijke bedrijfstuin zorgt voor de juiste beleving bij uw klanten, medewerkers en relaties en geeft uw pand meerwaarde.


Bovendien laat u met een mooie bedrijfstuin impliciet zien dat u waarde hecht aan een groene wereld. Bedrijfstuin Bij IVC in Waalwijk, waar wij jaar geleden onze allereerste opdracht uitvoerden, wordt met de entree een mooie eerste indruk gegeven voor klanten, personeel en leveranciers. De beplanting die snel dichtgroeit is voorzien van diverse kleuren in meerdere seizoenen en geeft een positief effect in de eerste indruk. Uiteraard leggen we deze ook aan.


Uw bedrijfstuin als visitekaartje Tuinverzorging STS ontwerpt ook bedrijfstuinen en kantoortuinen. Wij geven uw tuin de uitstraling die bij uw bedrijf of kantoor past. Uw tuin is in feite het visitekaartje voor uw relaties. Een goed verzorgde buitenruimte geeft een prettig, rustig gevoel en wekt vertrouwen. Ontwerp bedrijfsterrein en bedrijfstuin onderhouden.


Het onderhoud vindt over het algemeen plaats op basis van een onderhoudscontract. Hovenier Roel Zuidema verzorgt het ontwerp van een bedrijfsterrein of bedrijfstuin met veel plezier en vakmanschap. Op basis van jouw wensen ontstaat daardoor een bedrijfstuin of bedrijfsterrein dat past bij het pand en een visitekaartje is voor uw bedrijf. Een goed onderhouden bedrijfstuin werkt positief voor de uitstraling van uw bedrijf. Mooie bedrijfstuinen zorgen er namelijk voor dat uw (potentiƫle) klanten een goede indruk krijgen van uw bedrijf.


Deze goede indruk krijgen zij niet als er veel onkruid groeit in uw tuin. Berdi zorgt ervoor dat uw bedrijfstuin goed wordt onderhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts