dinsdag 26 juni 2018

Parkbank beton

Tuinbanken, zitstenen en meer. Vergelijk alle merken parkbanken! De grootste vacaturesite voor de bouw. Bijzonder fraaie parkbanken opgebouwd uit beton en hout. Een aanwinst voor de openbare en semi-openbare ruimte.


Duurzaam en een modern uiterlijk.

Afgewerkt met FSC hardhout en voor het beton kunt u kiezen uit: grijs en wit. Deze fraaie parkbanken zijn leverbaar met en zonder rugleuning. Parkbank LInea, net even anders, fraaie betonnen design parkbanken met FSC- zitting en leuning. Gewapend beton , met ingelegd hout.


Absoluut een zeer fraaie parkbank. We gebruiken voor onze parkbanken beton uit een stuk. Op deze manier bevatten de banken geen naden die los kunnen raken en is onze beton parkbank nagenoeg hufterproof!


Elke parkbank beton uit een stuk.

We hebben meerdere modellen betonnen parkbank in ons assortiment. Ons meest basic model is de Betonbank Standaard. Bent u van plan een nieuwe ontmoetingsplek te creëren in uw gemeente?


Denk dan is aan een parkbank van beton ! Door slim gebruik te maken van beton kunnen wij een unieke zitvoorziening ontwerpen tegen een catalogusprijs. Parkbank met Onderplaat Antraciet- Beton Deze parkbank in antraciet door-en-door gekleurd beton is ideaal voor gemeentes en parkbeheerders. Desgewenst kan deze serie parkbanken ook geleverd worden met duurzaam gerecycled kunststof liggers in diverse kleuren. De betonnen staanders worden gedeeltelijk ingegraven.


Voor grotere aantallen of de uitvoering parkbank met gerecycled kunststof, verzoek ik u een offerte aan te vragen. Bekijk alles met parkbank ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.


Betonnen tuinbanken hebben niet alleen een degelijke en neutrale uitstraling, betonnen tuinbanken zijn ook nog eens verrassend comfortabel. Bent u op zoek naar een eigentijdse tuinbank van beton , Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze klanten waarderen onze webshop met een 9. Beton is immers uitstekend opgewassen tegen de meest extreme weerelementen.


Het comfort van een beton tuinbank. In de praktijk valt dat echter reuze mee.

Een deel van onze collectie parkbanken is uitgevoerd in aluminium, waarbij voor het zit- en ruggedeelte gebruik wordt gemaakt van extra verstevigde aluminium profielen en voor de zijkanten gietaluminium. Bij deze parkbanken is het RAL kleurenaanbod uitgebreid met de luxe FUTURA en zijn de banken volledig recyclebaar. Deze onderplaat heeft een anti-slip wybertjes profiel.


De bank met onderplaat bestaat uit één stuk. Door deze onderplaat is de bank makkelijk in het maaiveld te plaatsen en daardoor in gebruik makkelijk schoon te houden. Parkbank beton Parkbanken zijn een onmisbaar onderdeel in de inrichting van de openbare ruimte.


De parkbanken zijn leverbaar in grijs beton of natuursteenlook (hardsteenkleur). Giverbo home Producten Straatmeubilair Parkbanden Beton Giro. Wij maken gebruik van materialen als hout, beton , thermisch verzinkt staal of een combinatie ervan. Het voordeel van het kopen van parkbanken van Gardeluxe is dat het materiaalgebruik en de afwerking met hoogwaardige lak zorgt dat het meubilair gemakkelijk schoon te maken is en direct na regen of sneeuw weer te gebruiken is.


Aluminium of hardhout In de collectie van Gardeluxe zijn twee soorten parkbanken opgenomen: aluminium en hardhout. De parkbank is niet leverbaar in de antraciet gelakte uitvoering. De Antraciet gelakte banken zijn gespoten met zijdeglans lak. DeLuxe Banken zijn voorzien van bamboe zittingen. De creativiteit van beton is grenzeloos.


Een robuus materiaal vaak puur van vorm en krachtig in zijn uitstraling. Straatmeubilair van beton is in vele verschijningsvormen leverbaar waaronder, gekleur geslepen (terrazzo), gestraald en uitgewassen, zodat het natuursteen mooi naar boven komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts