vrijdag 15 juni 2018

Veranda ontwerpen

Een tuinhuis ontwerpen in slechts een paar stappen. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp uw eigen tuinhuis, blokhut, veranda , garage of carport met de nieuwe 3D-configurator van Lugarde. Onze configurator geeft precies weer wat u heeft ontworpen. Zo ziet u al voor uw bestelling hoe uw eigen ontwerp straks uw tuin verrijkt.


Stijlen veranda ontwerpen.

Onze veranda ’s maken we grotendeels van hardhout voor optimaal comfort. Qua stijl van uw veranda kunt u alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke, moderne of landelijke veranda.


De stijl van uw veranda is ook afhankelijk van de stijl van uw woning. Uw huis ziet u altijd terug op het ontwerp. Dankzij onze 3D tool om veranda ’s te ontwerpen , kunnen wij u de veranda van uw dromen visualiseren.


Mocht de veranda iets verzakken, zitten er stelbouten boven in de poer die verstelt kunnen worden om ervoor te zorgen dat de veranda weer goed waterpas komt te staan U kunt de veranda zo robuust mogelijk maken als u zelf wilt.

Bij het ontwerpen en plaatsen van een veranda is het belangrijk goed na te denken over de locatie. De Briellaerd ontwerpt uw veranda en begeleidt bij de uitvoering. Onze in-huis veranda ontwerpster Zwenneken ontwerpt uw veranda op maat.


In het ontwerp gaan we uit van duurzame en degelijke materialen en houden we ook rekening met de kleurstelling. Maar heb je nog wat inspiratie nodig? Sommige mensen kunnen objecten perfect in hun hoofd visualiseren, terwijl dit voor anderen veel moeilijker is. Behoor jij tot die tweede groep? Dan zal onze 3D veranda configurator van pas komen.


Hiermee kan u in enkele stappen zelf een veranda ontwerpen. Er zijn tientallen opties om uw ontwerp te personaliseren. Stel uw tuinhuis, blokhut of veranda helemaal naar eigen wens samen met de Lugarde 3D-Configurator en bekijk het resultaat vanuit alle hoeken! Een veranda kan gebouwd worden van hout, kunststof of metaal. Bekijk het bord Veranda ontwerp van zovkoxop Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Veranda ontwerp , Tuin ideeën en Tuin veranda. Al onze ontwerpen zijn afgesteld op de wensen en leefomgeving van de klant en dus uniek.

Wij kijken naast uw wensen ook verder en realiseren uw veranda van ontwerp tot plaatsing en dus ook alle details daartussen. Het is mogelijk om zelf de veranda te ontwerpen , voor de opties kunt u contact met ons opnemen. Zelf een veranda ontwerpen. Met een veranda is het namelijk net of uw woonkamer doorloopt in de tuin… Laat uw veranda door onze bekwame bouwkundigen ontwerpen.


Want wij ontwerpen niet alleen een verrassend eigenzinnige veranda , maar zorgen ook dat er mét veranda nog voldoende daglicht uw woning binnenvalt. Jouw veranda tot in de perfectie. Hierdoor zijn veranda ’s op maat, in alle stijlen en tal van opties zoals screens, verlichting, verwarming, lichtstraten,. Heeft u een specifieke vraag, laat één van onze veranda adviseurs u helpen. Ontwerp : op basis van de door u doorgegeven wensen gaan we aan de slag met het ontwerpen van de veranda van uw dromen.


Plaatsing door onze eigen monteurs: een veranda aanschaffen doet u niet zomaar. U wilt dan ook dat uw veranda perfect geplaatst wordt. De aluminium veranda is onder andere een geschikte variant voor de moderne tuin.


Het speciale ontwerp van de Greenline veranda ’s is milieuvriendelijk geproduceerd door minder materiaalgebruik en toch kwalitatief sterk gebouwd. De overkappingen zijn in standaard uitvoeringen leverbaar en worden als bouwpakket aan huis. Wij zijn de specialist in maatwerk tuinhuizen, garages en priëlen geheel onderhoudsvrij van uitmuntende kwaliteit.


Van een tuinhuis wil je natuurlijk zolang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts