maandag 25 juni 2018

Boschpoort winschoten

De opkomst was net als andere jaren zeer groot. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Zelf een bijdrage leveren.


Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. René Clarijs, spreker en schrijver over onder meer jeugdbeleid en jeugdhulp heeft gesproken over het vergroten van zelfredzaamheid van jongeren en hoe zij gestimuleerd kunnen worden om de toekomst zelf vorm te geven. Lees het cookiebeleid voor meer informatie. De Boschpoort heeft vergaderzalen. Deze zalen worden verhuurd.


Wilt u vrijblijvend een juridische vraag voorleggen? Van daaruit werkt de begeleiding, bestaande uit verpleegkundigen en verzorgenden. Begeleiders zijn op afstand dichtbij.


Boschpoort winschoten

Ook de teamleider en het secretariaat zijn in de Boschpoort gehuisvest. De meest volledige site met ruim 66. Er is zoals altijd weer volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Welkom op de website van Humanitas Oldambt.


Het bestuur van de afdeling is op zoek naar een bestuurslid. Als bestuurslid ben je maatschappelijk betrokken, kun je. Samen met Menzis bieden wij als gemeente Oldambt een voordelige zorgverzekering aan. Mensen met een laag inkomen kunnen hier gebruik van maken. Of zoekt u vrijwilligerswerk als maatje waarbij u een inwoner van Oldambt af en toe bezoekt, ondersteunt met werk in de tuin, boodschappen doen of.


U kunt elk moment instromen en kan op eigen tempo aan de slag. Het laatste half uurtje is er altijd tijd voor je eigen projecten waar ik eventueel bij kan helpen! Op deze avond staan financiën en vrijwilligers centraal.


Hoe krijg je een nieuw idee gefinancierd? Dit compliment bestaat uit. Bij voldoende belangstelling is er een gezellige voortzetting vanaf 17. Het pand is gevestigd in Groningen. Het energielabel van dit pand is onbekend.


Boschpoort winschoten

De woningwaarde is momenteel 200. U bent op de vernieuwde website van SLBB, Stichting Leefbaarheid Boschpoort Bosscherveld. Nog niet alles is zoals wij het graag willen hebben.


We werken er hard aan om dit zo goed en snel mogelijk zo te maken dat u met plezier naar deze website gaat. Met zijn actie vraagt hij aandacht voor zijn penibele situatie. Winschoten – Kom op maandag juli om 18. Moovit helpt je de beste route naar Boschpoort te vinden met behulp van het openbaar vervoer en geeft je stap-per-stap instructies met actuele uurroosters voor Bus, Trein in Netherlands. Wekelijks, (elke maandag van 1tot 1uur) is er inloopspreekuur waar Oldambtsters met kortlopende hulpvragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn welkom zijn en onaangemeld binnen kunnen lopen.


Boschpoort winschoten

Zie ook de Lijst van rijksmonumenten in Oldambt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts