donderdag 14 juni 2018

Interflex tuinhuis

Bekijk nu het grootste assortiment blokhutten van Europa. Inclusief fundamentbalken. Shop direct interflex tuinhuisjes online. Beslist de laagste prijzen.


Sinds een paar jaar verkopen wij onze garagedeuren en sierhekwerk ook rechtstreeks via webshops aan de consument.

De overige producten zoals, blokhutten, paviljoens, sauna’s, camping pods, hottubs, Finse kota’s en bouwstaal zijn dus uitsluitend verkrijgbaar via onze dealers. Interflex tuinhuis Linn - Afmetingen 6x 280cm. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Dit blokhut model is uitgevoert met een dubbele deur en één uitzetraam.


DE KWALITEITSKENMERKEN VAN INTERFLEX BLOKHUTTEN. Wanden, vloeren en daken 1 uit Noord-Europees vuren kwaliteitshout! Onze tuinhuizen zijn vernieuwend en origineel in ontwerp en uitvoering.


De mogelijkheid om de blokhut te laten spuiten (af fabriek) in de door uw gewenste kleur.

Voor het kopen van een blokhut, tuinhuis , veranda of carport bent u bij Blokhutwinkel aan het juiste adres. Bekijk het aanbod of kom langs in onze showroom! Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! U krijgt direct een bevestiging.


Uitsluitend verkrijgbaar via één van onze dealers. De draai-kiepsysteem ramen zorgen voor optimale ventilatie. De wanden van het tuinhuis kunt u vooraf laten beitsen in diverse kleurcombinaties.


Dit bedrijf maakt namelijk tuinhuisjes in alle denkbare maten en uitvoeringen. Het tuinhuisje van uw dromen zit hier zeker tussen! Alle constructies staan als een huis!


Zo is een wanddikte van millimeter de standaard. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Tuinhuizen: Uit voorraad leverbaar.


De set bestaat uit dakgoten, afvoerpijpen en bevestigingsmaterialen.

Laat uw blokhut of tuinhuis vakkundig monteren door onze gespecialiseerde blokhutmonteurs. Regenwater afvoeren verloopt perfect met een dakgootset. Let op: afgebeelde opties (o.a. dakshingles) zijn meerprijs.


Van de standaard blokhutten, heel klein en compact tot de grotere priëlen. Deze blokhut wordt onbehandeld geleverd. Daarnaast hebben ze ook in de Baltische Staten afdelingen.


Enorme showroom, vraag korting aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts