donderdag 28 juni 2018

Glasbalustrade

Creëer In Eén Klap Meer Licht En Ruimte Met Een Balustrade Van Glas. Onze Balustrades Van Glas Zijn Steeds Gemaakt Van Gehard Glas: Duurzaam En Veilig! Bekijk onze achterwanden op maat! Zoek naar glazen balustrades op de nieuwe KensaQ.


Storax transparante glazen balustrades. Keuze uit een compleet programma systemen.

Volledig gemonteerd of levering van glasbalustrade profielen of componenten. Welkom bij OnLevel, uw adres voor producten als glasbalustrade profielen, Franse balkons Skyforce (voorgemonteerd), RVS componenten Ëmpire State Post en onze nieuwe glasklem “Kronos”. Bent u op zoek naar mooi en veilig product op het gebied van en balustrades en Franse balkons voor woon- of werkomgeving? EasyMount montagesets zijn dé oplossing voor een perfecte en snelle uitrusting van uw glasbalustrade. Met een eenvoudige schubbeweging heeft u een eenvoudige verstelmogelijkheid tot mm.


Dit reduceert de montagetijd met ca. UNIQ, DE SLIMSTE INKLEMMING VOOR EEN GLASBALUSTRADE. De nieuwe generatie profielen voor glasbalustrades is UNIQ.

De verstelbaarheid van de profielen, de inklemming van het glas zonder keggen en rubbers en de eenvoudige montage zijn unieke en slimme eigenschappen, die tijd en geld besparen. Zorg voor een transparante uitstraling in je interieur en een. De glasplaat van een glasbalustrade is altijd dikker dan van de andere hekwerken van CEPU Constructions.


Glasbalustrade GB-OSTB-A-HA. Wilt u meer informatie over onze standaard producten of wilt u graag brainstormen over de mogelijkheden voor een. Daarom gaan de oplossingen van SPARQ Balustrades verder dan het monteren van een functionele valbescherming en hechten we veel waarde aan esthetiek. De keuze van een glasbalustrade brengt een aantal vragen met zich mee waarop wij u de antwoorden kunnen bieden.


Een glazen balustrade kan binnen of buiten een prachtige toevoeging aan de uitstraling zijn. Bij de montage van een balustrade in glas moeten we een aantal cruciale zaken bekijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een glasbalustrade wordt veel toegepast om de balustrade transparant te houden met de omgeving.


Hierdoor vormt de balustrade één geheel met de omgeving. Het structurele veiligheidsglas wordt bij alle TransParancy 1-modellen door middel van RVS knooppunten aan de vloerrand bevestigd. Rock Solid en super veilig.


De gepatenteerde inklemming van het glas zonder keggen en rubbers, de verstelbaarheid op ruwe ondergronden, het hollow ontwerp, de snelle en eenvoudige montage: allemaal unieke en slimme eigenschappen, die tijd en geld besparen. AMG heeft vele verschillende klemprofielen om een structurele glasbalustrade te maken. Voor verschillende manieren van monteren en diverse sterkte-eisen zijn er systemen te verkrijgen.

Al onze glazen balustrades zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Wilt u geen hekwerk om uw balkon, maar iets anders? Dan kunt u een glazen balustrade nemen. Doordat er glas om uw balkon geplaatst wordt, lijkt het alsof er geen omheining is.


Als u liever wat meer privacy heeft, kunt u ook een balkondoek voor de glasbalustrade hangen. Een balustrade is een laag hek of muurtje dat bij een hoogteverschil mensen die zich aan de hoge zijde bevinden, beveiligt tegen vallen van bijvoorbeeld een balkon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts