vrijdag 23 maart 2018

Tafel steigerhout steigerbuis

Hoge kwaliteit, lage prijzen. Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis. Verfraaien van uw huis met Tafels. Ruim assortiment online bestellen!


Een hele mooie, stoere tafel met een tafelblad van steigerhout of eikenhout en een onderstel van steigerbuizen. Zowel voor binnen als buiten te gebruiken. We kunnen de tafel geheel op maat maken.


Deze is gemaakt van oude steigerplanken met een steigerbuis onderstel. Deze steigerbuizen zijn circa 5cm dik en zeer stevig! Onder de tafel is het mogelijk om te kiezen uit poten, namelijk: stalen voetplaat (zoals op de foto), kuntstof voetdop of stevige wielen met rem (keuze uit diverse maten).


Het tafelblad is al voor u gemonteerd en met de meegeleverde handleiding is het onderstel eenvoudig te monteren. Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af. Jouw steigerhouten bureau Morris met steigerbuis onderstel is gewoon uniek! Het steigerhouten bureau Morris met steigerbuis onderstel op de foto heeft de afmeting van 2x 1x cm. Heeft u al een tafel van steigerhout in huis?


Deze robuuste steigerhouten tafel heeft een blad van steigerhout en een onderstel van steigerbuizen. De steigerhouten tafel met steigerbuis onderstel is zeer sterk en is zowel als eettafel, tuintafel of bureau te gebruiken. H Verbindingslatten 30x62x780mm. Steigerbuis Tafel 80x1cm. Montage van het frame voor een tafel van steigerbuis en buisverbinders is super simpel.


Verwacht géén handleiding met stappen die voor een kind duidelijk zijn. Vergroot de bouwtekeningen voor een duidelijke blik op alle onderdelen voor de tafel. Het komt helaas, ja heus waar, regelmatig voor dat die tafel toch net iets te groot was voor de woonkamer… en dat het meubel juist toch nét een maatje kleiner had gemogen… Daarom levert Woodville maatwerk. Jouw favoriete steigerhouten tafel bestel je daarom in iedere gewenste maat.


Bekijk alle tafels van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en koop direct! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Tafel steigerhout steigerbuis

Bespaar tot wel via kiesproduct. Eettafel steigerbuis , gemaakt van steigerbuizen en steigerhout. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld.


Blad: Onbehandeld steigerhout mm opgedikt blad. Lakken tegen meerprijs van € 1000. Een steigerbuis tafel onderstel is speciaal ontworpen voor het maken van een tafel. Ook de gebruikte steigerbuizen zijn hiervoor geselecteerd en bieden een stevige ondersteuning.


Met een steigerbuis onderstel voor een tafel creëer en bouwt u eenvoudig een eigen unieke tafel. Maar de tijd dat steigerhout alleen hier voor werd gebruikt is voorbij. In het meubilair neemt de houtsoort een steeds serieuzere rol in. Steeds vaker komen wij wensen van klanten tegen die om steigerhout vragen. Wij raden altijd aan de tafel te lakken.


Behandelingen steigerhouten tafel. Zeker een eettafel gaat dan veel langer mee. Deze mooie eetkamertafel Linda heeft een robuuste uitstraling met het steigerbuis onderstel. De stalen steigerbuizen kunnen zeer goed tegen weer en wind en worden standaard ook in de bouw gebruikt, dus de tafel blijft mooi.


Specificaties steigerbuis tafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts