donderdag 22 maart 2018

Smederij friesland

Smederij friesland

Boek uw Hotel in Friesland online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.


Smederij friesland

Entdecken Sie die Vielfalt von Friesland Porzellan. Jetzt reduzierte Artikel sichern! Mit besonderem Porzellan von Tablewareerscheint jeder Tisch noch einladender. Met veel passie en aandacht worden de mooiste producten voor u gerealiseerd.


Wij adviseren en denken graag met u mee om aan uw wensen zo goed mogelijk te voldoen en daardoor de producten volledig op maat te kunnen worden gemaakt tot een half of eindfabricaat. Siersmederij Visser ruim Jaar De ambachtelijke siersmid van Friesland ! Een bedrijf met eigen ontwikkelingen en jaren lange ervaring. Gespecialiseerd in het vervaardigen en verzorgen van poorten en hekwerken die naar wens van de klant geheel op maat worden gemaakt.


Uiteraard kunt u ons ook per e-mail voor een afspraak benaderen. Volgens Stichting Keurmerk Branches. U kunt bij ons terecht voor het vervaardigen van diverse producten uit RVS, aluminium en ijzer. Een smederij of smidse is de werkplaats van een smid.


Smederijen in Provincie Friesland. Van oudsher heeft een smederij een smidsvuur, waar het te bewerken object (meestal van ijzer) gloeiend heet gestookt kan worden, een aambeeld (voor het bewerken van het heet gestookte voorwerp) en een werkbank (voor verdere bewerking van het smeedstuk). Sierhekwerk en schoorsteenkappen worden bij ons in de smederij op maat gemaakt. Wij leveren en monteren ook nostalgische gietijzeren buitenverlichting en zonnewijzers.


Smederij friesland

Nieuw in ons assortiment zijn de basketbalpalen, korfbalpalen en voetbalgoals met toebehoren. Al meer dan jaar zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van behandelboxen voor koeien. U bent op het juiste adres beland voor al uw siersmeedwerk.


Rosier, de warme smid met brede keuze - kan u van dienst zijn. Voor het oplossen van constructief technische problemen denken wij met u mee met de kennis die voortkomt uit jarenlange ervaring, van concept tot realisatie. Smeden, constructiewerk, plaatwerk, lassen met RVS, staal, gietijzer.


Handgemaakte hekwerken, muurankers, lampen, kachels. We hebben gasten en geen leden online. Hedenochtend om uur heeft een ontploffing plaats gehad in de smederij van de firma B. Mark van Houten, grafisch ontwerper. Mijn vraag was ,is er aankomend jaar ook een lokatie in friesland waar smeed cursussen worden gehouden voor beginners.


Op deze mannier kan ik ondervinden of het smeden echt iets voor me is ,voordat ik alles aan ga schaffen. De smederij is gespecialiseerd in ambachtelijk smeed- en restauratiewerk. Met enige trots mogen we zeggen dat Dick Norg smederij als eerste in Nederland het keurmerk NGK erkende smederij heeft behaald. Onze smederij in Meppel is al jaren uw partner bij uitstek als het gaat om esthetisch en functioneel hekwerk.


Wij zijn met name gespecialiseerd in op maat gemaakt hekwerk, inrijpoorten, schoorsteenkappen en raamroosters. Piet Nieuwland is gespecialiseerd in het ambachtelijk vervaardigen van sierhekwerken, inrijpoorten, balkonhekken en nostalgische tuinverlichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts