donderdag 22 maart 2018

Aluminium strekmetaal

Aluminium strekmetaal

Aluminium heeft een lange levensduur. Stevig en licht – Strekmetaal. Metaalketen is een gespecialiseerd bedrijf in ferro, non-ferro metalen en halffabrikaten, met een leveringsprogramma bestaande uit aluminium , roestvaststaal, messing, koper, brons in een veelvoud aan uitvoeringen.


Almetaal is een strekmetaal leverancier met een van de grootste assortimenten van Europa. Met onze voorraad van ruim 1. Dit zijn de meest gebruikte materialen, maar u kunt ook denken aan metalen als koper en messing. Er zijn meerdere afwerkingen mogelijk, zoals thermisch verzinken (staal), poedercoaten ( aluminium en staal) en anodiseren ( aluminium ). Strekmetaal wordt toegepast als gevelbekleding en afwerking van balustrades. In de webshop van IJzershop.


Zo wordt RM strekmetaal ook gebruikt als versteviging onder transportbanden, gebruik in loopbruggen en afsluitingen, het versterken van beton, gebruik als afscherming in moderne gebouwen en constructies. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van RM strekmetaal. Hieronder maken we een beperkte opsomming. Metaalketen heeft strekmetaal in de materialen staal, sendzimir, aluminium en RVS op voorraad. Afhankelijk van de gebruiksdoeleinden leveren we u het strekmetaal in normale uitvoering of in anti-slip, platgewalst of in decoratieve plaat.


Aluminium strekmetaal

De gebruikelijke uitvoering van strekmetaal is met ruitvorminge uitsparing. Hierdoor ontstaan ruitvormige openingen die een gevel een transparante uitstraling geven. Het wordt ook wel strekstaal of gerekt metaal genoemd.


Kabel-Zaandam, een gespecialiseerde service groothandel op het gebied van GEPERFOREER GAAS en STREKMETAAL , is een moderne en solide onderneming, welke is opgericht. Poedercoaten van aluminium strekmetaal van Lander is in vrijwel elke RAL-kleur mogelijk. Poedercoating wordt door middel van een spuitpistool aangebracht op het strekmetaal.


Deze wordt in de oven vervolgens uitgehard tot uiteindelijk een strakke toplaag. Het kenmerkende van strekmetaal is dat de openingen niet zijn ontstaan door het weghalen van materiaal (bijvoorbeeld stansen), maar door het gedeeltelijk insnijden en vervormen van het strekmetaal. Omnimesh bvba is gespecialiseerd in het fabriceren en verwerken van metaalgaas en is ontstaan nadat ‘De Coster Manufacturing bvba’ het bedrijf ‘Ateliers d. Dank zij deze structuur lenen de platen zich tot verzinken, coaten, anodiseren , lassen en plooien. Wilt u een afwijkende maat bestellen, kies dan in de catalogus de afmeting die het.


Doordat er bij de vervaardiging geen materiaal verloren gaat, is strekmetaal een economisch product. De veelzijdigheid van strekmetaal maakt het geschikt voor vele verschillende toepassingen, zoals gebruik in loopbruggen, gevels, plafonds en afscherming. De doorlaat en het gewicht van elk type strekmetaal aanzienlijk kunnen variëren.


Thermisch verzinken (bij staal), maar ook poedercoatsystemen en anodiseren (bij aluminium ) behoren tot de mogelijkheden. Bij uw keuze voor poedercoating of anodiseren is er een zeer breed scala aan kleurmogelijkheden. Aan elke wens kan worden voldaan. Door gebruik te maken van aluminium zijn grotere afmetingen mogelijk, waardoor de toepassingen bijna eindeloos zijn. Daarnaast kan strekmetaal standaard of vlakgewalst geleverd worden.


En ook hier geldt dat wij veel standaard uitvoeringen direct kunnen leveren vanuit de fabrieksvoorraad voor een scherpe prijs. Maten zijn bij benadering aangegeven: Grof: 10mm x 5mm Fijn: 6mm x 3mm Men meet horizontaal en verticaal vanuit het midden van een opening naar het midden van de volgende opening. Ben je op zoek naar een aluminium plaat?


Aluminium strekmetaal

Geperforeerd plaatmateriaal is ideaal voor gebruik buiten en als trap. Dankzij het profiel wordt het plaatmateriaal niet glad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts