vrijdag 23 maart 2018

Bestrating tuin voorbeelden

Bestrating tuin voorbeelden

Waaltjes of stapelblokken? Bruin, rood of toch paars? Ontdek nu ons aanbod tuinbestrating! Ideeën voor een toekomstig project? Maak uw eigen moodbord uit cases!


Bestrating tuin voorbeelden

Dé grote steen voor mooie ambities. Ruim assortiment bestrating. Van tuinhout tot sierbestrating! Foto’s en voorbeelden sierbestrating.


Op deze pagina vindt u enkele tuinen , opritten en terrassen ter inspiratie voor uw eigen tuin , terras of oprit. Wat als eerst opvalt is dat de kleur van de bestrating in deze tuin vrijwel helemaal overeen komt met de kleur van het hout van de rand van de border. Hierdoor passen beide elementen goed bij elkaar en zorgen ze voor een eenheid in de tuin die rust uitstraalt.


Tuin Bestrating Tuinpaden Tuin Inspiratie Kleine Tuinen Buitentuinen Huis En Tuin Moderne Tuinen Bakstenen Vloer Vloeren Iets soortgelijks doen we ook, alleen met hergebruik van de trommelstenen die we al hebben liggen. Het bepalen van de bestrating in uw tuinontwerp kan lastig zijn. Om u te helpen bij het opdoen van inspiratie, heeft Excluton een groot archief aangelegd met voorbeelden van toepassingen. Wij tonen u een diversiteit aan tuinen en de materialen die hierin zijn gebruikt.


Door zijn diagonale lijnen vergroot dit verband optisch de tuin. Het is geschikt voor terrassen, paden en opritten. Bij een halfsteenverband liggen de klinkers en tegels per rij voor de helft verspringend ten opzichte van de bovenliggende en onderliggende rij. Halfsteensverband kan voor alle bestratingen in een tuin gebruikt.


Voor deze tuin maakten we eerst een 3D tuinontwerp waarin de wensen van de klant en de expertise van de ontwerper samenkwamen. Op basis van het ontwerp gingen we aan de slag. Er liggen een aantal verschillende soorten bestrating in deze tuin , zoals een gecoate tegel met mozaïek en gebakken klinkers. Er moet wat in te beleven zijn! Voor een kind is een tuin een enorme ruimte waar ze van alles in kunnen ontdekken.


Bezoek onze referentiepagina’s en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen , klassieke tuinen , dakterrassen, bestrating , beplanting. De tuin wordt steeds belangrijker. We leiden allemaal een druk leven en de tuin wordt steeds meer gezien als een plaats om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.


Bestrating tuin voorbeelden

Daarom zien we dat mensen steeds meer aandacht aan hun tuin gaan besteden. En daar hoort ook bij dat men bestrating zoekt die past bij. Doe inspiratie op met deze mooie voorbeeldtuinen. Voorbeeldtuinen: inspiratie voor uw tuin. De productnamen treft u onder de foto’s aan (klik op de foto voor een vergroting) of als u met uw muis over een foto beweegt.


Tuin bestrating voorbeelden Er is veel te kiezen als u de tuin wilt laten bestraten. Tuinbestrating geeft het lijnenspel aan van uw tuin en zorgt voor een persoonlijke uitstraling. Hier ziet u voorbeelden van sierbestrating, zoals betonnen tegels, gebakken klinkers en natuurstenen tegels. Hier kunt u prachtige voorbeelden bekijken en inspiratie opdoen.


Tuin voorbeelden van Onink Tuinen. Onink Tuinen heeft voor jou een aantal tuin voorbeelden onder elkaar gezet waar wij heel trots op zijn en waar jij de inspiratie vandaan kunt halen. Door de tuin voorbeelden te tonen willen wij je laten zien dat wij een veelzijdig bedrijf zijn met oog voor detail.


Wanneer je meer een klassiekere sfeer in je tuin wil brengen, dan ligt de keuze voor ouderwetse gebakken klinkers voor de hand. Zorgvuldig gekozen verkooppunten waar jij de bestrating voor je tuin op je gemak kunt bekijken en kopen. Vandersanden verkoopt zijn sierbestrating voor tuinen en opritten via een met zorg geselecteerd dealernetwerk. Vragen of behoefte aan deskundig advies?


De Vandersanden dealers vertellen je graag meer. Op deze website kunt u veel informatie lezen over het bestraten van oppervlaktes, zoals voortuinen, achtertuinen, opritten, bedrijfsterreinen etc. Van het ontwerpen van de bestrating , het voorbereiden van de ondergrond tot en met het daadwerkelijke leggen c. Met een grote showroom in Assen en meerdere eigen vrachtwagens voor de leveringen kunnen wij iedereen perfect van dienst zijn.


In onze winkel en webwinkel vindt u alle benodigdheden voor de volledige aanleg van de bestrating en tuin rondom uw woning of gebouw. In onze webshop vindt u een groot assortiment bestrating voor uw tuin : van siertegels, terrastegels en betonklinkers tot betontegels, tuintegels en natuursteen tegels. Om de sierbestrating in uw tuin compleet te maken, bieden wij ook diverse andere bestratingsmaterialen aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts