dinsdag 27 maart 2018

Badkamermeubel hout beton

Hoge Kwaliteit voor Lage Prijzen. Grote selectie en €verzendkosten! Check het aanbod online bij Tegeldepot. Hoogste Kwaliteit, Laagste Prijs Bij Megadump.


Badkamermeubel hout beton

Wanneer je op een subtiele manier beton in de ruimte terug wilt laten komen, kun je dit doen door je badkamermeubel een betonlook te geven. Badkamermeubelen van hout en beton , op maat gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een volledig betonnen badkamermeubel. Kies in dit geval voor een lichte kleur op de muur, waardoor het contrast met het betonlook meubel extra. Naast hout en marmer, zie je steeds vaker beton terug in badkamers.


De betonlook is helemaal van deze tijd en past in vrijwel elk badkamerinterieur. Het zorgt voor een stoere, industriële uitstraling en kan bovendien met verschillende materialen worden gecombineerd. Saniclear Francisco wastafelmeubel 60cm.


Badkamermeubel hout beton

Al onze meubels worden speciaal voor u op maat gemaakt. Korte lijnen, duidelijke communicatie, snelle levertijd. Solidus meubelen, alles van beton.


Het is mogelijk om een aantal badkamermeubels uit ons assortiment online te bestellen in onze webshop. Zit uw ideale badkamermeubel er niet tussen? Wij raden u aan om dan uw specifieke wensen aan ons door te geven, zodat wij u een voorstel op maat kunnen sturen.


Badkamermeubel hout beton

Wil je ook zelf een badkamermeubel maken van hout ? Dan weet je nu waar je allemaal op moet letten bij het kiezen van de juiste houtsoort, hoe je deze moet behandelen en hoe je het beste ervan kunt genieten. Ben je nog opzoek naar inspiratie of bouwtekeningen voor het maken van een badkamermeubel ? Het meubel is 160cm bree 50cm diep en 47cm hoog. De onderkast is voorzien van lades.


De kast is gemaakt van 1 MDF en wordt met een folie omtrokken. De folie sluit naadloos aan op het hout , waardoor er nooit water bij kan komen. Een stijlvol badkamermeubel van hout. Altijd bijblijven met de nieuwste trends?


Denk er bijvoorbeeld aan om een klassieke badkamermeubel in hoogglans wit te kopen of ga voor een badkamermeubel van hout. De houtlook geeft jouw badkamer een rustgevende look die perfect past bij jouw dagelijkse rustmoment in bad of onder de douche. De geschiedenis is van het hout af te lezen. De vormen, de kleur, het leven spat van de meubels af.


Niet alleen vertelt het hout een verhaal, het natuurlijk karakter zal de badkamer een uitermate aangename plek maken in huis. De combinatie van onze houten badkamermeubels met natuursteen of beton geven de badkamer een perfecte harmonieuze sfeer. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie.


Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Eindresultaat van badkamermeubel uitgevoerd in oud hout met beton blad XL.


Bij Megadump vindt u alles wat u nodig heeft voor uw badkamer, van kranen en badkamermeubelen tot douches, baden en badkamertegels. Omdat duurzaamheid en het gebruik van eerlijke producten bij ons hoog in het vaandel staan, gebruiken we voor onze houten badkamermeubels enkel SVLK-gecertificeerd hout. Dit hout is afkomstig uit de plantages van Perum Perhutani, welke zijn gecertificeerd door de Indonesische centrale overheid.


Badkamermeubel hout beton

Koop en verkoop badkamermeubel beton eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Dit geeft een robuust effect aan het unieke badkamermeubel. Zowel het hout als de betonciré top worden speciaal behandeld tegen vochtigheid in uw stoere badkamer.


Wij maken ook robuuste spiegels op maat om uw badkamer helemaal compleet te maken! Wilt u een houten top in plaats van beton is dit natuurlijk ook mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts