donderdag 15 maart 2018

Teakhouten tuinbankjes

Grootste assortiment van Nederland. Nu met hoge kortingen Nu Tot. Tuinbanken voor de laagste prijs. Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie!

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment tuinbanken. Meer geluksmomentjes buiten! Bekijk ons assortiment aan teakhouten tuinmeubelen en vind vandaag nog het tuinmeubel dat bij uw tuin past!


Verschillende modellen teakhouten tuinbanken. Hieronder staan de diverse modellen teakhouten tuinbanken die wij kunnen leveren. U kunt kiezen uit de teakhouten tuinbank Beaufort, Stationsbank, Sandaran bank en de teak tuinbank zonder rugleuning.


Af en toe hebben we ook eenmalige modellen op voorraa deze staan niet altijd online.

Onderhoud van een teakhouten tuinbank. U hoeft een teakhouten tuinbank dus niet per se te onderhouden. U kunt er wel voor kiezen om de teakhouten tuinbank eens per jaar te behandelen met de speciale teak olie.


Door het behandelen van het teakhout met teak olie, gaat u de verkleuring tegen die optreedt als u de tuinbank buiten laat staan. Hoewel u uiteraard onze toonzaal kan bezoeken, is dat helemaal niet nodig. Ook vanuit uw luie zetel bestelt u eenvoudig uw tuinbanken online. Een teakhouten tuinbank …. Geeft extra sfeer in uw tuin.


En een teakhouten tuinbank nodigt uit om eens lekker te gaan zitten. Morgens even het krantje lezen in de tuin. Of in de middag even een kopje koffie drinken in de achtertuin. De teakhouten tuinbanken staan zowel goed als eyecatcher in de tuin als aan een tuintafel.


Deze teakhouten tuinbank bestaat uit delen die eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn tot een grote ronde boombank. Teakhouten bank met kussens. In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Kies uit 4producten vanaf € 299. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kwalitatief teakhout afkomstig uit Indonisië. Buitenhof Tuinmeubelen is gespecialiseerd in teak tuinbanken.


Duurzaam, natuurlijk en luxueus! Wilt u een mooie tuinbank kopen? Hierdoor kunt u jarenlang plezier ervaren van deze tuinstoel. Deze tuinstoel is uitstekend te combineren met de EGG tuinstoel of één van onze tuintafels.


Zware teakhouten bank model Antwerpen verkrijgbaar in diverse maten. Kijk naar de prachtige zware armleuningen. Echt een mooie robuuste uitstraling. Er zijn verschillende manieren om deze bank te onderhouden.


Onze tuinbanken van tropisch hardhout gaan jarenlang mee. Wij leveren hardhouten tuinbanken in teak en andere hardhout soorten. Bovendien zijn alle hardhouten tuinbankjes glad geschaaf dus geheel splintervrij. U hoeft de teak tuinbank niet op te bergen en zelfs niet te beschermen.


Het bijzondere van dit hout is dat de verzorging minimaal is. Lees daarom hieronder hoe u uw mooie teakhouten tuinsets het beste kunt verzorgen. Houten tuinbanken voor de meest aantrekkelijke prijs. Zoekt u een mooie houten tuinbank ? Bij Kees Smit Tuinmeubelen bent u verzekerd van kwaliteit tegen de laagste prijs. Met een tuinbank van teak geeft u uw tuin nog meer karakter en creëert u meer zitplaatsen.


We bieden uiteenlopende uitvoeringen. Deze tuinbank , met een net maar toch praktisch ontwerp, brengt je leefruimte naar een hoger niveau! Hij is ook perfect voor gebruik binnenshuis.


Dit teakhouten meubel is gemaakt van extreem duurzaam teakhout dat gewater in de oven gedroogd en vervolgens fijn geschuurd is om het een zeer glad uiterlijk te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts