donderdag 15 maart 2018

Hoe leg je kunstgras vast

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Is het gras groener bij de buren? De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment.


GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten. Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Dit voorkomt dat er wortels of onkruid doorkomen en zorgt ervoor dat er geen deuken in het kunstgras komen wanneer hierop gespeeld en gesprongen wordt. Rol het kunstgras uit en trek eventuele plooien recht. Leg het stabilitsatiedoek.


Dit voorkomt onkruid en zorgt ervoor dat er geen deuken in het kunstgras komen wanneer hierop gespeeld of gesport wordt. Met wat moet ik kunstgras vastleggen bij de aanleg van mijn kunstgras? Er is op deze vraag niet één correct antwoord. Veelal gaan onze installateurs gebruik maken van vijzen of nagels met een rondel. Je kunt kunstgras leggen op diverse ondergronden zoals zan straatwerk, asfalt of hout.


Je kunstgras direct op donkere aarde leggen? Dat kun je beter niet doen. In de video en dit stappenplan zie je hoe je een strak gazon van kunstgras legt in je tuin. Dan is het vaak het verstandigst om je kunstgras aan de randen te bevestigen, in plaats van aan de ondergrond zelf. Zo kun je het kunstgras vastleggen met betonbanden of houten balken.


Wij kunnen je kunstgras snel, egaal en duurzaam leggen. Vervolgens sla je het kunstgras terug en snijd je van beide kanten een rand van 2-3cm af. Het aanbrengen van de tape waardoor het kunstgras vast blijft zitten Na het afsnijden van de randen, sla je deze weer terug en leg je de kunstgrastape onder de naad. Vlak hierna het zandbed goed uit dit is erg belangrijk, omdat het kunstgras in deze vorm gaat liggen. Dit doek voorkomt dat er wortels of onkruid door komen, ook zorgt dit ervoor dat er geen deuken in het kunstgras komen.


Voordat u gaat lijmen eventueel eerst de bandjes voorzien van een primer. Op beide manieren zorgt u ervoor dat de grasmat rondom goed vast ligt. Uw bestelling wordt uit één stuk geleverd en kan zo worden uitgerold en daar waar nodig gesneden. Hierbij is het wel essentieel om een sterk mes te gebruiken.


U kunt er ook voor kiezen om het kunstgras vast te verlijmen of vast te leggen door middel van dubbelzijdig tape. Daardoor lijkt het bijna op echt gras. Bij zelf kunstgras leggen zijn twee onderdelen van groot belang, namelijk de ondergrond en het soort kunstgras.


Onze dealers weten hoe ze met de opslag van het kunstgras en lijm moeten omgaan om een optimaal resultaat te halen. Ook in de winter kunt u dus gerust een offerte aanvragen voor het leggen van kunstgras in uw tuin. Let wel, de planning in deze periode is sterk afhankelijk van het weer. Lees ook meer over hoe kunstgras te onderhouden in de winter.


Ontdek hoe u zelf kunstgras aanlegt. Het is belangrijk dat het zandbed goed uitgevlakt wordt, aangezien het kunstgras zich zal vormen naar de ondergrond. Vervolgens leg je de naad op de tape, even aandrukken, en na een uurtje is het gehard en ligt het vast. Indien u toch een drukverdelend doek wilt aanbrengen bij een onbezand kunstgras dan. Stap 7: De zijkanten snijden.


Je kunt het kunstgras nu op maat snijden met behulp van bijvoorbeeld een stanley mes. Je kunt nu het kunstgras , om de meter, vastzetten met speciale kunstgrashaken. Het advies geven wij om stratemakerszand te gebruiken. De ondergrond moet bovendien stabiel en vlak zijn, voldoende draagvermogen hebben en water kunnen afvoeren. Het is niet aan te raden om kunstgras op beton of zwarte aarde te leggen.


Met kunstgrastape plak je eenvoudig twee kunstgrasrollen aan elkaar. Zelf kunstgras leggen was nog nooit eenvoudiger. Deze handleiding, opgesteld door Namgrass kunstgras , toont u hoe onze installateurs te werk gaan om uw kunstgras gazon aan te leggen. Om kunstgras te kunnen plaatsen is er een vlakke, stabiele en waterdoorlatende ondergrond nodig. Het gras moet zo dicht mogelijk recht langs de vezel afgesneden worden.


De banen liggen mm uit elkaar met de vleug in dezelfde richting. Het kunstgras hoeft in principe niet vast gelegd te worden. Het is wel te adviseren om bevestigingshaken te gebruiken om te voorkomen dat het kunstgras toch onverhoopt opwaait bij harde wind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts