dinsdag 20 maart 2018

Chloorvrij zwembad

Het grootste assortiment zwembadrobots voor elke bodem vind je bij Fonteyn. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


De zwembaden die hiervan gebruik maken bevatten minder chloor dan bij de standaard systemen, maar zijn niet chloor-vrij.

Dat is wettelijk ook niet toegestaan. Er is een aantal chloorvrije baden, zoals zoutbaden, natuurbaden of de kuurbaden die gebruik maken van thermaalwater. De combinatie van hydrolyse en een zeer laag zoutgehalte elektrolyse biedt een maximale desinfectie met een minimale chloorproductie. Met dit Sugar Valley Oxilife hydrolyse systeem heeft u een volledig chemisch chloorvrij zwembad.


De Sugar Valley Oxilife is naast een systeem voor een chloorvrij zwembad ook een complete. Diverse producten om chloorgebruik in het water te beperken - volledig chloorvrij zwemmen is nog steeds NIET mogelijk in Belgi. Wil jij ook chloorvrij zwemmen?


Dan kun je de nodige producten eenvoudig online bestellen bij ZwembadCompleet.

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze uit ons ruime assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Chloorvrij zwemmen Kristalhelder water.


Traditioneel wordt nog al te vaak chloor gebruikt als ontsmettend agens in zwembaden. HX Pure chloorvrij zwemmen. Door het vereenvoudigen van de technologie op de geavanceerde behandeling van drinkwater, is het ook mogelijk deze technologie toe te passen op de behandeling van zwembadwater. Het eindresultaat is een zwembad dat totaal chloorvrij en volledig verrijkt is met zuurstof. Helaas reageert hypochloriet ook met andere verontreiniging in het water, zoals zweet en urine, waardoor er disinfectiebijproducten ontstaan.


Het belangrijkste bij een goed ionisatiesysteem is de regeling van de hoeveelheid af te scheiden ionen in het zwemwater. Wanneer deze parameters nauwkeurig berekend en aangestuurd worden, zullen problemen zoals vuilafzetting, verkleuren van het zwembad , schade door corrosie of een onvoldoende desinfectiewerking verleden tijd zijn. Zwembad Het Mineraal in Almere werkt met gevitaliseerd zacht zwemwater (33˚C) en biedt allerlei zwemactiviteiten en zwemlessen aan voor jong en oud. De techniek voor een chloorvrij zwembad is toe te passen op vrijwel elk zwembad.


Een zwembad zonder chloor? Veel mensen genieten volop van een zwembad in de tuin, vaak worden deze baden schoon en helder gehouden door middel van de toevoeging van chemicaliën, zoals chloor. De laatste jaren zien we dat er steeds meer vraag komt naar manieren om de waterhuishouding van het zwembad chloorarm of zelfs chloorloos te laten verlopen.

Om werkelijk chloorvrij water te krijgen is meer nodig dan UV-C of zoutelektrolyse. Bestaande systemen hebben een lage chloorwaarde nodig, of zout wordt omgezet in chloor. Voor mensen met een chloorallergie blijft dit een probleem, hoewel bestaande producten te prefereren zijn boven enkel zwembadchloor! Uw water wordt ontsmet door ozon.


Het chloorgehalte vermindert met. Bovendien is een ozonator efficiënt in de strijd tegen algen en andere onzuiverheden. De ozon breekt zonnebrandcrème, cosmetica en transpiratie af. In Amerika waren tot voor kort echter alleen zwembaden gevuld met chloorwater. In Minneapolis is echter kort geleden het eerste chloorvrije zwembad geopend.


Waarom is chloorvrij zwemmen eigenlijk zo belangrijk? Van traditioneel tot strak, van groot tot minder groot, een natuurlijke look of niet: zwemplezier is voor iedereen persoonlijk. Daarom vind je bij Intrapools meerdere mogelijkheden om je droomzwembad te bouwen.


Op maat van je wensen, naargelang onderhou verbruik en zelfs design kies je bij Intrapools het juiste zwembad ! Voor wie kort door de bocht wil gaan, is een ‘natuurlijk zwembad ’ een chloorvrij bad. Dat moet je steeds in het achterhoofd houden bij deze vorm van zwembad ”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts