donderdag 29 maart 2018

Blokhut met plat dak

Op zoek naar een Blokhut met een Plat Dak? Bekijk ons aanbod en vraag een offerte aan. Werken en studeren in de natuur? Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. In minuut gratis offertes van Dakdekkers uit uw regio.


Houten tuinhuisjes met plat dak. Een houten tuinhuisje met plat dak heeft een moderne uitstraling, zodat het tuinhuis mooi opgaat in de moderne tuinen van tegenwoordig. De combinatie van strakke lijnen en het platte dak zorgen voor deze uitstraling.


Daar komt bij dat het platte dak erg praktisch is, vanwege de beschutting tegen de. Echter, een blokhut met plat dak heeft een moderne uitstraling door de fraaie lijnen. A-merken, zoals Woodvision, Grandcasa, Biancasa en veel meer! In ons assortiment vindt u bijna alle soorten en maten, hierdoor is er voor iedere tuin een geschikt model van een blokhut met plat dak. Als mensen op zoek zijn naar een blokhut of tuinhuis denken ze vaak aan een zadeldak.


Blokhut met plat dak

Tuinhuis of blokhut met plat dak kopen? Maar dit hoeft niet het geval te zijn. U kunt ook kiezen voor een moderne blokhut of tuinhuis met plat dak. De deuren bepalen de uitstraling. Een blokhut voorzien van een plat dak oogt strak waardoor deze, net als een blokhut met lessenaarsdak, perfect past in een moderne omgeving.


Naast het type dak draagt het type deur ook bij aan de uitstraling van uw blokhut. De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd. De wanden worden gemaakt in het blokhutsyteem met doorlopende hoeken of een slim stapelsysteem met gladde hoeken d. Een tuinhuis met plat dak kopen doet u bij de Blokhutspecialist.


Onze houten tuinhuisjes hebben een minimaal afschot in het platte dak zodat er niet veel water op het dak kan blijven staan. Een moderne blokhut met platdak kopen. Als een moderne en strakke blokhut wilt kopen gaat u keuze waarschijnlijk uit naar een blokhut met plat dak. Het voordeel van een blokhut met plat dak is dat u met EPDM kunt werken.


EPDM is een rubberfolie voor op het dak , het gaat jaren mee en is zeer eenvoudig op het platte dak te lijmen. Dan is een blokhut met overkapping en plat dak een goede toevoeging! Het dak bestaat uit één groot dakvlak. Bij ieder plat dak leveren wij standaard EPDM-rubberfolie als dakbedekking, hierop krijgt u jaar garantie.


Ben je op zoek naar en tuinhuis of overkapping met een plat dak ? De Platte daken bij blokhut. Een plat dak heeft een moderne uitstraling en ontneemt minder zicht dan een zadeldak. EPDM dakrubber en een waterafvoer. U krijgt garantie op de producten die u bij ons koopt.


Top Angebote hier bei GigaGünstig! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Standaardmodellen én volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Blokhutten met overkapping en plat dak voor een moderne look in uw tuin!


Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Met een tuinhuis met plat dak lost u dat ruimteprobleem in één keer op. Kiest u voor een tuinhuis met plat dak dan kunt u uw garage of schuur mooi gebruiken voor het veilig stallen van uw auto of fiets. De logische inrichting van een tuinhuisje met plat dak.


Het geeft een garantie van jaar tegen houtrot. Maat pakket 150x80x2cm. Deze blokhut Jutka, vervaardigd uit onbehandeld vuren, kan jou de moderne oplossing bieden om in rust te werken binnenin de hut, of onder de overkapping die eraan vasthangt. Als je van eigentijdse blokhutten houdt, is deze blokhut Jutka met plat dak misschien wel de heilige graal onder de moderne blokhutten.


Of u nu een kleine of een grote tuin heeft, een mooie blokhut met plat dak kan overal. Door de verschillende maten en modellen zit er zeker een blokhut met plat dak voor u bij. Wij verkopen uitsluitend A-merk tuinhuisjes met plat dak van merken als Karibu, Tuindeco en Elephant. Onderstaande dichte houten blokhutten met plat dak zijn ideaal als tuinberging voor uw tuinbenodigdheden te gebruiken.


We zien dat een tuinhuis met plat dak en overkapping steeds populairder wordt. Dit komt door de scherpe prijs, de multifunctionaliteit en doordat u geen bouwvergunning nodig heeft voor het plaatsen van de blokhut in uw tuin. Daarnaast oogt een plat dak strak en modern.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts