maandag 19 maart 2018

Muizen lokaas

Muizen lokaas

Specialistisch advies nodig? Topkwaliteit Vis Lokvoer bestellen. Kerstactie: tot extra korting op alle hengelsport producten. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Muizen lokaas

Om meer succes te hebben bij het verjagen van de muizen kun je het beste meerdere muizenvallen plaatsen. Plaats in ieder geval meerdere vallen op doorgangen en looppaden. Gebruik lokaas waar muizen gek op zijn. Er zijn verschillende etenswaren geschikt als lokaas op de muizenval.


Vang veel sneller en effectiever muizen met ons grote en voordelige assortiment lokaas. Of u nu een muis wilt vangen in een klem, lijmplaat of vangkooi. Zelf doe ik er ook altijd een beetje kanariezaad overheen, zodat het extra aantrekkelijk wordt. Wat is het beste lokaas voor het vangen van muizen.


Muizen zijn namelijk dol op vette zaden. Het beste lokaas voor het vangen van muizen is uiteenlopend. Pindakaas met stukjes noot en kanarie zaad is een hele goede combinatie. Gelukkig kun je de plaag eenvoudig bestrijden met een lokstation met een beetje muizengif. De pasta is lang houdbaar en schimmelt niet als het in een vochtige ruimte geplaatst wordt.


Zet de doosjes met giftig lokaas op plaatsen waar de muizen wél, maar kinderen en huisdieren niet komen. Controleer dagelijks of er nog voldoende (niet-beschimmeld) lokaas in de doosjes zit en vul dit zo nodig aan, totdat de muizen er niet meer van eten. Bij een muizenval, waarbij het in de bedoeling ligt de muis levend te vangen, kan bij de muis zoveel stress optreden dat deze in de val doodgaat.


Een moderne variatie op de muizenval is de gaskamer. Etenswaren moeten altijd afgesloten bewaard worden, zodat dit niets als lokaas voor muizen dient. Het lokaas ligt in een langwerpige kamer met een ingang aan beide zijden. Verder is het belangrijk om uw huis goed schoon te houden.


Ook is het verstandig om de vloer (bijvoorbeeld in kasten) niet vol te bouwen met spullen, want voor muizen is dat een ideale schuilplek. Ik had de deur nog in mijn han brrrrrrrrrrrrrrrrrr. De rozijnen vond ik volledig schoon terug. En het klopt wel, de neus van muizen en ratten is het meest gevoelige deel van het dier.


Muizen lokaas

Geef je er maar één tik op dan is het beestje in één klap dood. Resultaten van zoekmachines! Klapval voor muizen , stuks - Als jij last hebt van muizen in huis, is deze traditionele houten muizenval een handige oplossing. Plaats een stukje kaas, een beetje pindakaas of een ander lokaas op de val, zet deze op een plek waar de muizen komen, en wacht rustig af. Ten eerste hebben we muizenval lokaas van Ronada.


Ronada ratten en muizen lokstof is als beste getest. Het is een professioneel en onweerstaanbaar lokmiddel om snel muizen en ratten weg te vangen. De lokstof van Ronada is afgestemd op de voedselvoorkeuren van muizen en zal uw vangstopbrengst zeker gaan verhogen. Als lokaas kunt u pindakaas, kleine bolletjes broo stukjes spek of worst gebruiken. Zet de vaste stukken lokaas goed vast zodat de muis deze niet mee kan nemen zonder de val te laten springen.


Wij verkopen ook sterke lokstoffen van onder andere Bell en Zielona Lapka. Geef de muizen enkele dagen de tijd om aan de vallen te wennen. Zet het doosje op plaatsen in je huis waar muizen geregeld komen. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.


Elk doosje bevat zakjes van gram lokaas. Als dierenliefhebber kun je het waarschijnlijk niet over je hart verkrijgen om de muizen echt te doden. Koop daarom een inloopval en leg de juiste lokaas in het doosje.


De val wordt dan geactiveerd zodra de muis erin loopt. Daar kunnen muizen niet bij om een muizennest in te maken. Andere plaatsen waar een muizennest kan zitten, maar waar je ze niet kunt zien, zijn boven je plafon in de spouwmuur, achter een wand en achter keukenkastjes.


Heb je last van een muizennest in huis dan kun je een muis vangen met de beste muizenval. Een muis vangen met de beste muizenval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts