dinsdag 27 maart 2018

Avk afsluiters

AVK Nederland is onderdeel van de AVK Groep, één van de belangrijkste producenten van appendages in de segmenten: water, gas, afvalwater, brandbestrijding en industrie. Ons productprogramma bestaat uit een grote diversiteit aan afsluiters , brandkranen, koppelingen, straatpotten en accessoires die allemaal voldoen aan de hoogste normen qua veilighei duurzaamheid en kwaliteit. AVK Belgium nv verdeelt hoogwaardige afsluiters , brandkranen, straatpotten, koppelingen, dienstkranen, hulpstukken en meer voor diverse toepassingen.


Wij zijn leverancier voor nutsbedrijven, aannemers en industriële spelers in België en Luxemburg. AVK Belgium maakt deel uit van de Deense AVK Group, marktleider in afsluiters en hydranten. Alle AVK afsluiters worden vervaardigd in onze eigen state-of-the-art fabrieken en er worden grondige tests uitgevoerd om de traceerbaarhei duurzaamheid en bedrijfszekerheid van onze producten te waarborgen. Bezoek andere AVK websites. AVK Afsluiters en hulpstukken Wanneer water is behandeld in een zuiveringsinstallatie, wordt het verpompt naar de consument via een distributienetwerk.


Dit netwerk bestaat uit verschillende soorten buismateriaal, vaak PVC, PE, staal of nodulair gietijzer. AVK Nederland heeft onder andere plaatafsluiters en vlinderkleppen voor de grondstoffenfabriek geleverd. AVK Belgium is de officiële verdeler van InterApp, Wouter Witzel, TEC Artec en CYL voor de Belgische en Luxemburgse markt.


Via AVK Belgium heeft u toegang tot het volledige gamma van de AVK Group oa ook Orbinox, World Valve, I. Industriële afsluiters en toebehoren voor chemische toepassingen in diverse materialen en. In het AVK programma zijn verschillende afsluiters te vinden voor onder andere transportleidingen en irrigatiesystemen. Door deze onderdelen toe te voegen kunnen de leidingen (en aftakkingen) eenvoudig worden afgesloten, ook wanneer dit vereist is in verband met werkzaamheden aan het waternetwerk. Verder zijn in het assortiment van DYKA verschillende types straatpotten te vinden, zoals afsluiters voor water, brandkranen en persgas en dienstkranen voor water en gas. Gebruik toebehoren als de gewapend betonnen boventegel en ondertegels voor een stevige fundering van de straatpotten of wanneer er sprake is van een zachte ondergrond.


Bij de distributie van gas staat veiligheid voorop. DYKA biedt diverse AVK gietijzeren mofafsluiters, flensafsluiters (ook met korte inbouwlengte) en afsluiters met spie-einden. De combinatie van een gietijzeren boven- en onderhuis en de verzonken RVS inbusbouten maakt dat deze afsluiters voor gas geschikt zijn voor ondergrondse toepassing.


Vind aanbevelingen voor productselectie en online calculator voor het dimensioneren van afsluiters. AVK ondersteuningstegel voor afsluiter straatpotten en dienstkraan straatpotten. Furthermore, AVK has built up strong brands supplying products and solutions for various industrial sectors and within advanced manufacturing. Our products are designed to meet international standards and are sold worldwide.


When dealing with the AVK Group expect quality, reliability, functionality and long lifetime in service. AVK is a global market leader within valves and hydrants. AVK valves are part of vital infrastructure systems that include potable water distribution, wastewater treatment, distribution of natural gas to be used for heating and electricity and sprinkle systems used for fire protection. KSB is het merk met de hoogste technische competentie voor pompen en industriële afsluiters.


Daarnaast beschikt KSB over een excellente service, die behalve het onderhoud en de reparatie van een pomp of afsluiter , ook de levering en inbouw van reservedelen omvat. GVK afsluiters Deze kleppen en kranen zijn zeer resistent voor een groot aantal chemische stoffen en oplossingen. De grafiet- en glasvezel versterkte thermoharder en thermoplast harsen zijn bestand tegen zuren, logen, bleken en talloze andere industriële en afvalverwerkende chemicaliën. Flensafsluiter ontworpen met ingebouwde veiligheid en een grondige bescherming tegen corrosie. Een brede verscheidenheid aan avk afsluiters -opties zijn voor u beschikbaar, zoals roestvrij staal, ijzer.


Ook kunt u kiezen uit lage druk, hoge druk avk afsluiters. Er zijn avk afsluiters leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Avk T-sleutel voor dienstkraan JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Afsluiters en accessoires De grote kracht van het assortiment AVK-afsluiters is de compleetheid. Voor de (riool)water- en gas distributie vindt u altijd een AVK afsluiter die een oplossing vormt voor uw. Het automatiseren van afsluiters is werk voor specialisten, daarom beschikt het ERIKS Valve Automation Centre over state-of-the-artwerkplaatsen.


Hier voorzien onze goedopgeleide monteurs uw afsluiters vakkundig van een pneumatische, hydraulische of elektrische aandrijving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts