woensdag 14 maart 2018

Bezinkput voor regenwater

Met onze Certaro filters heeft u een compacte, efficiënte en onderhoudsvriendelijke oplossing voor het verwijderen van kleine, vaste en vloeibare verontreinigers uit uw regenwater. De filters zijn geschikt voor het afvoeren van regenwater van wegen, parkeerterreinen en platte daken. Met ons ruime aanbod heeft u een oplossing voor elke situatie. Regenwaterbeheer, binnenklimaat, drinkwater, riolering of maatwerk.


DYKA is er voor u met kwaliteitsproducten, vaktechnisch advies en waardevolle diensten. Indien het gehalte hoger ligt dan de normen voor drinkwater, kan men nog altijd zonder gevaar het gebruik van het regenwater overwegen voor niet-voedingsdoeleinden, na een eerste filtratie (op 3 daarna op microns).

Voor de productie van uw drinkwater echter moet u dan een beroep doen op inverse osmose (in plaats van op microfiltratie). Regenwater hebben we onvoldoende, wordt nu gebruikt voor wasmachine en WC. Mijn idee was om het grondwater te gebruiken voor sanitair warm water, via zonneboiler.


Het ijzer zou er dan wel uitgefilterd moeten worden voor de levensduur van kranen enz. We zijn net op een oude boerderij op vakantie geweest waar alles op grondwater aangesloten was. Bezinkput , zinkput, infiltratieput.


Bach voor gevel te zandstralen in plastiek of stofdoek? We kunnen dat doen door het hemelwater te laten infiltreren in de bodem.

In de meeste gebieden in Vlaanderen leent de waterdoorlatende bodem zich daar perfect toe. Zeker voor kleine projecten is de infiltratiecapaciteit vaak voldoende om de gemiddelde bui tijdig te laten doordringen zonder wateroverlast te veroorzaken. Voor zwembaden wordt er onderscheid gemaakt tussen een binnenzwembad en een buitenzwembad. De overloop van een binnenzwembad dient aangesloten te worden op de DWA leiding.


Mijn Waterfabriek levert decentrale, circulaire en klimaatbestendige watersystemen voor bedrijven, woning- en utiliteitsbouw. Daarmee kunt u uw watergebruik verminderen, regenwater gebruiken of afvalwater hergebruiken. We hebben meer dan jaar ervaring in watersystemen en in duurzaam bouwen. Hierdoor vindt u altijd het juiste infiltratiesysteem voor uw tuin.


Bekijk direct ons ruime assortiment! Infiltratieput regenwater. U vindt bij Drainagebuizen. Daarnaast hebben wij ook een model met een aansluiting voor een afvoerbuis.


Overlast van regenwater is eenvoudig op te lossen met Permapack. Dit zijn kleine, maar oersterke infiltratiekratten. U kunt er het regenwater in bufferen, het laten weglopen (infiltreren) in de grond of met de Permapack het regenwater transporteren naar een andere plek.


Zandvanger glasvezelbeton GY sleufrooster C2kN L=. Klik hier voor uw prijsopgave. Vraag om een gratis berekening én om technisch advies voor uw infiltratiesysteem.

Bladscheiders, zandvangputten, bezinkputten , ontluchtingskolken, infiltratiekratten en infiltratietunnels. Technisch de beste én betaalbare systemen - van 1. Met regenwater kun je de toilet spoelen en de was doen en met behulp van een buitenkraan kun je het water voor in de tuin gebruiken. Voor mijn nieuwbouwwoning ga ik een regenwaterput van 10.


Vooral zuigelingen en jonge kinderen zijn gevoelig aan chloor. Bij het overstappen van stadswater op regenwater als drinkwater, hebben talrijke gezinnen een vermindering en zelfs het verdwijnen van allergische aandoeningen vastgesteld. Voor een zuigeling is een dagelijks bad in met chloor ontsmet water niet bepaald een cadeau. Het grootste deel van onze stad bestaat uit verhard oppervlak.


Regenwater dat op daken, stoepen en straten valt, wordt vrijwel overal direct afgevoerd via de riolering. Afkoppelen voorkomt onnodige belasting van riolering, waterzuivering en Waal met regenwater en zorgt voor een natuurlijke aanvulling van het grondwater.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts