vrijdag 9 maart 2018

Avyna proline inground

Avyna Trampolines behoren tot de beste: hoogwaardige kwaliteit, zeer veilig en duurzaam. Ruimste keuze in Avyna maten, modellen en kleuren bij Trampolineland. Kies uit 1producten vanaf € 450. Bestel online uw veilige trampolines, accessoires, luchtkussens en doelen bij Trampoline.


Bekijk ons assortiment in onze webshop. Sorteren op Stel een Aflopende. PRO-LINE ft Groen InGround. Avyna Pro-Line inground trampoline rechthoek 300x225cm Groen.


Een trampoline wordt InGround , of ingraaf trampoline genoemd als deze ingegraven wordt. De Avyna InGround is leverbaar als ronde en als rechthoekige trampoline. De ronde is leverbaar in Ø245cm tot Ø430cm.


Avyna proline inground

Voor extra veiligheid beschikt deze Pro-Line InGround trampoline over een centimeter dik randkussen. Als je dan toch verkeerd springt, zul je je voet minder snel bezeren. Zo is er altijd een die in jouw tuin past.


De trampoline is geschikt voor plaatsing in de grond met een diepste ingraaf punt van cm. Door de trampoline in te graven wordt de veiligheid van uw kinderen vergroot. Het inground model van de Avyna Pro Line kan worden ingegraven en is verkrijgbaar in zowel een rechthoekig als rond model. Door de verschillende beschikbare afmetingen kan voor iedere tuin -groot of klein- de perfecte Avyne Pro Line worden gevonden. Deze veilige trampoline biedt jarenlang springplezier voor u en uw.


Een inground wordt een vast onderdeel van je tuin, een opbouw kan je gemakkelijk verplaatsen. Ga sowieso voor veilighei dus neem er ook een veiligheidsnet bij en bij een opbouw een trapje. Of je nu gaat voor een kleine trampoline (kindertrampoline), grote trampoline of wat voor tuin trampoline dan ook, Avyna heeft het allemaal. Neem een kijkje in de webshop.


Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Daardoor is deze trampoline gebruiksvriendelijker dan een exemplaar op poten. Je installeert hem door de grondankers met een hamer in de grond te slaan. De gegalvaniseerde framebuizen zijn gemaakt van wel millimeter dik staal. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Shop bij fonQ!


Avyna produceert ruim vijftien jaar kwaliteits-speelartikelen zoals trampolines en springkussens. Bij het ontwikkelen van deze producten heeft de veiligheid en. Zuverlässige Ergebnisse für L Proline.


Visymo- für die besten Ergebnisse! Deze rechthoekige ingraaf trampoline heeft afmetingen van 3x 2cm. Avyna staat voor kwaliteit, duurzaamhei innovatie en natuurlijk veiligheid. Onze slogan is dan ook niet voor niets Quality Play!


Avyna is een Nederlandse fabrikant en importeur van trampolines, voetbaldoelen, springkussens en andere outdoor artikelen. Avyna trampolines heeft vooral ronde en rechthoekige trampolines. Daarnaast vind je een aantal mini trampolines van Avyna is ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts