maandag 27 november 2017

Tuinontwerp prijs

In minuut Gratis Offertes van Hoveniers uit uw regio. De prijs van een tuinontwerp hangt onder andere af van de grootte van je tuin. Heb je een kleine of grote tuin?


Lees onderstaande prijsvoorbeelden en maak een inschatting van de totaalkosten voor jouw tuinontwerp. Heeft u er voor gekozen om een tuinontwerp te laten maken voor de verwezenlijking van uw nieuwe tuin? In dat geval dient u er rekening mee te houden dat de prijs voor het tuinontwerp van uw keuze sterk afhankelijk kan zijn van de afmetingen waar deze over moet beschikken. We zetten de verschillende prijzen hiervoor graag even voor u op een rijtje. Het laten maken van een tuinontwerp kost tussen € 2en € 40 mits uw tuin kleiner is van 3m².


Is uw tuin groter dan 3m²? Dan kost een tuinontwerp u ongeveer € per m². Er dient bij het laten opmaken van een tuinontwerp eveneens rekening te worden gehouden met een zogenaamd beplantingsplan, althans indien u deze wenst te laten maken. Voor het laten opmaken van een dergelijk plan wordt doorgaans een kostprijs in rekening gebracht die is gelegen rond de procent bovenop het standaard tuinontwerp.


Hierbij heb ik niet alleen gelet op kwaliteit, maar ook op prijs. U kunt rekenen op een scherpe prijs -kwaliteitverhouding. Met deze hoveniers heb ik bovendien afgesproken dat zij bij tuinaanleg de helft van uw plankosten ( tuinontwerp en beplantingsplan) in mindering brengen op de aanlegkosten. Zij krijgen immers het tuinplan in de schoot geworpen.


Zij doen u binnen werkdagen een prijsvoorstel voor het maken van uw tuinontwerp. Leg de prijsvoorstellen naast elkaar en zie in één oogopslag wie voor u een tuinontwerp voor de beste prijs kan maken. Het aanvragen van deze offertes is bij ons kosteloos en volledig vrijblijvend. Een goedkoop tuinontwerp levert daarom geen goedkope tuin op.


Tuinontwerp prijs

Een krachtig tuinontwerp kan een mooie en betaalbare tuin opleveren. Hieronder vindt u meer informatie over de prijszetting van een tuinontwerp. Factoren die de prijs van het tuinontwerp beïnvloeden.


Er zijn grote verschillen in de kost van een tuinontwerp , aangezien iedere tuin. Wanneer de tuin niet te groot is, gaat er nog iets van de prijs af. Ik denk dat de prijs die je gekregen hebt toch niet schandalig is, zeker niet gezien de oppervlakte.


Het lijkt ook allemaal veel gel maar als je dat allemaal zelf moet gaan uitvlooien, daar heb je toch ook al een beetje achtergrond voor nodig. Een doordacht tuinontwerp op maat is echter alleen mogelijk na een degelijke inventarisatie van wensen en perceel. Zo’n ontwerp verdient zichzelf terug doordat u daarmee investering in verkeerde keuzes voorkomt. Tuinarchitect Rob ten Horn geeft onafhankelijk advies en ontwerpt uw ideale tuin met een scherpe prijs -kwaliteitverhouding. In een tuinontwerp worden uw wensen opgezet in een prachtige tuin.


Er wordt eerst een voorlopig tuinontwerp opgestel deze wordt met u besproken en indien nodig wordt hij aangepast. Daarom bereken sommige ontwerpers de totale kosten aan de hand van een prijs per m2. Andere ontwerpers berekenen de prijs op basis van een offerte waarbij de kostprijs, het uurtarief en het aantal ingecalculeerde uren het uitgangspunt vormen. Wilt u de tuinontwerp prijzen van verschillende hoveniers bij u uit de buurt ontvangen? Op basis van deze gegevens krijgt u twee plattegronden om uit te kiezen.


Tuinontwerp prijs

Hierin kunt u een algemene indeling qua functionaliteit, verhouding materialen en kleuren vinden. Als u een tuinontwerp heeft uitgekozen en zo nodig heeft voorzien van aanpassingen zal deze verder uitgewerkt worden tot een 3d tuinontwerp. Laat dan een tuinontwerp maken. Lees op Homedeal over de kosten van een tuinontwerp maken en ontvang tips. Tuinontwerp maken: de kosten.


Om een harmonieuze én praktische tuin te creëren is een tuinontwerp laten maken een verstandig besluit. Hoe is de prijs van een tuinontwerp opgebouwd. We hebben die keuzes op een rij gezet. Hij zal er snel mee klaar zijn. Die (vaste) prijs spreken we af tijdens het eerste gesprek zodat onmiddellijk duidelijk is welk de totale kostprijs is van het ontwerp.


Klanten heb ik over heel Vlaanderen. Welke keuzes bepalen de prijs van je tuinontwerpen ? Er zijn verschillende keuzes die de prijs van het tuinontwerp bepalen. Keuze 1: Wat is de grootte van je tuin? De grootte van je tuin bepaalt voor het grootste deel de prijs van het tuinontwerp.


Omdat het ontwerpen van een tuin maatwerk is, kan er niet een precieze prijs gegeven worden. Hij luistert naar je wensen en probeert deze zo goed mogelijk weer te geven in een tuinontwerp. Hoe een tuinarchitect te werk gaat en wat de prijs is voor het ontwerpen en aanleggen van een tuin lees je in dit artikel.


Tuinontwerp prijs

Een tuinarchitect helpt je hierbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts