vrijdag 10 november 2017

Eigen tuin en huis

Van tuinhout tot sierbestrating! We vinden het niet alleen heerlijk om een kijkje te nemen in iemand zijn (t) huis , maar ook kijken we graag over de schutting van andermans tuin ! We vragen of we mogen buitenkijken én nemen jou natuurlijk mee voor een rondleiding! Een tuincentrum voor al jouw groen- en sfeerwensen voor huis , tuin en dier. Met een frisse wind willen wij jou verrassen met een vernieuwd assortiment en veel gezelligheid.


Een bezoekje aan ons tuincentrum is zeker de moeite waard.

Onderstaand een selectie van de tuinen die Lodewijk en Tom hebben gemaakt. Thomas mag zijn eigen werkplek inrichten en Tom gaat aan de sla. Thomas Verhoef is de klusser van en programma en Tom Groot de tuinman.


De drie gaan als vanouds het hele land door om kijkers thuis de helpende hand te bieden in hun huis of tuin. Eigen Huis en Tuin is een RTL-Programma over klussen en tuinieren. Dit seizoen zie je presen. Eigen huis en tuin klus-muziekje Sanne Buurman.


Al sinds zijn 15de werkte Nico als timmerman en metselaar.

Er gaan eerst gesprekken aan vooraf. Nu vraag je je natuurlijk af wat je saldo is, tot wanneer je cadeaukaart geldig is en hoe en waar je je cadeaukaart kunt verzilveren. Dat is ook logisch”, zegt Thijs de Haan, directeur van Rob Verlinden Exclusieve Tuinen B. In zijn nieuwe programma, Robs grote tuinverbouwing, verrast Verlinden mensen met een volledig verbouwde tuin. Ze zijn opgegeven door partner, familie of. Ervaar het verschil met NuBuiten!


Van verrassende zelfmaakideeën tot handige verbouwtips en van styling-inspiratie tot bijzondere binnenkijkers. Met deze hulp maak je van je huis een thuis! In Almere pakt Tom het tuintje van Mieke en Tim aan.


Thomas heeft in Leusden een supercoole meidenkamer gemaakt voor de kleine Lizzy. Tom is in Wijk bij Duurstede om de tuin van Roy en Lisanne af te maken. De tuin is omgetoverd tot een echte familietuin met knusse. Een van de bekendste, Rob Verlinden, kreeg later zijn eigen tuinprogramma. Een vast onderdeel is de Straat van de Week, waarin een hele straat tegelijk hulp krijgt met kleine klussen in huis of tuin.


En Tom levert vandaag zijn duintuin in Almere op. Het is een sfeervolle tuin geworden waar Mieke en Tim samen met al hun vrienden en familie heerlijke zwoele zomeravonden kunnen gaan beleven. Thomas geeft een kringloopkastje een totaal nieuwe look.


Niet alleen kan zij heel goed zingen, ze kan ook nog eens heel goed.

Evelyn is bij Samantha Steenwijk. Het klusteam geeft je elke week inspiratie en tips om zelf aan de slag te gaan in de tuin. Het eerste gesprek is altijd gratis. Maak van je huis een thuis!


Zij woont samen met haar man, voormalig GTST-acteur Wouter de Jong en hun dochtertje Ava in een leuke jaren. Het stel wilde een romantische plek waar zij zich lekker kunnen terugtrekken. In Spakenburg gaat de tuin van Martijn en Maaike volledig op de schop.


Tom heeft voor hen een ontwerp voor de tuin waar hij vierkant achter staat. Voeg daarbij een presentatrice toe die de mannen al keuvelend verwent met allerlei hapjes en drankjes, en een succesformule is geboren. Letterlijk, want de keuken van Marieke kan wel een opknapbeurt gebruiken.


Thomas begint in Apeldoorn aan de slaapkamer van Angelique. Zij woont in een mannengezin en wil dat de slaapkamer echt haar eigen roze domein wordt. Verse kruiden uit eigen tuin Je hoeft echt geen groene vingers te hebben om keukenkruiden te hebben. Tuinkruiden zijn makkelijk te zaaien of te planten en vragen meestal weinig onderhoud. Huis en Tuin Artikelen uit de rubriek Huis en Tuin , van Tuin tot Doe het zelf… Op dit moment bevat de rubriek Huis en Tuin 4. De artikelen zijn ondergebracht in subrubrieken.


Op InfoNu is allerlei informatie te vinden voor iedereen en voor elk wat wils.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts