dinsdag 14 november 2017

Moderne picknicktafel

Picknicktafels van Zware Kwaliteit in diverse Formaten. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online!


Kies uit producten vanaf € 100.

In ons assortiment vindt u verschillende modellen picknicktafels waaronder meerdere lengtematen maar ook vierkante of ronde modellen. Deze unieke moderne picknicktafel maken wij in onze meubelmakerij in Alkmaar geheel op maat. De buitentafel heeft een iniek strak en modern uiterlijk en kan in kleur en maat worden aangepast aan iedere tuin. Wij maken deze tafel uit dik en massief hout, in dit geval is de tafel gemaakt van douglas. Wij maken alles op bestelling zo kunnen wij rekening houden met uw wensen.


Deze picknicktafel is te bestellen in verschillende maten en verschillende houtsoorten. Bekijk onze collectie online!

Deze moderne houten picknicktafel met stalen frame Wega en picknickbank is een échte musthave voor in je tuin, op je terras of onder de veranda. De mix van de materialen staal en hout en de mooie strakke vormen van het frame maakt deze moderne picknickset helemaal van nu. Designer Jair Straschnow raakte geïnspireerd door deze beperkte functionaliteit en besloot met een moderne interpretatie te komen. De Tablebench was geboren!


Met een picknicktafel creeer je op een eenvoudige manier ruime zitplaatsen op een betrekkelijk klein oppervlak. Zo ook met deze Torini picknicktafel met een moderne steigerhouten look! Het aantal zitplaatsen is zelfs nog uit te breiden door een stoel te plaatsen aan de hoofdeinden. Ideaal dus voor de picknicktafel -shoppers die nog niet exact weten welk model het beste past in de tuin, of het meeste zitcomfort biedt!


Bent u op zoek naar een exclusieve picknicktafel ? Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Moderne picknicktafel met stalen poten. Het doordachte stalen onderframe maakt de picknicktafel uiterst gebruiksvriendelijk, bij het in- en uitstappen hoeft u niet met uw benen over de banken.


Tuinmeubelen Tuinmeubilair. Dit strakke tuinset wordt geleverd met een tafel, een bank en stoelen. Door het strakke ontwerp en het gebruik van hout, staat dit picknickset prachtig in iedere tuin.


Een moderne picknicktafel maak je binnen mum van tijd met een kwast en een pot buitenbeits.

Buiten eten was nog nooit zo leuk! Je houdt hierdoor niet alleen picknicktafels in perfecte staat, je maakt de unieke, moderne picknicktafel ook geheel naar je persoonlijke smaak. Plateau i picknicktafel is voor mensen in een rolstoel. Ideaal om wat aan te eten, een praatje te maken en andere te ontmoeten.


Het tafelblad en het zitvlak van de bank zijn gemaakt van HPL. Unieke design picknicktafels gemaakt uit hout, aluminium en staal. Verkrijgbaar in elke kleur naar keuze. Vind de beste selectie picknicktafel modern fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit picknicktafel modern voor de dutch luidspreker markt bij.


Ga je voor modern en zoek je een onderhoudsarme picknicktafel ? Kies dan voor een MaximaVida picknicktafel die volledig uit aluminium is gemaakt! Aluminium picknicktafels hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Deze design picknicktafel is een picknicktafel die volledig aan deze vraag voldoet.


Het zwart gelakte stalen frame is voorzien van een mm dikke grenen houten opdek. De picknicktafel is erg stevig en gemaakt van geimpregneerd hout. Verder is de tafel prima overschilderbaar.


De bladmaat van de tafel is 1x 70cm en de plankdikte is 40mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts