woensdag 8 november 2017

Blokhut bosuil met luifel

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Hoge kwaliteit en scherpe prijzen.


Door de strakke uitstraling valt deze blokhut direct op. Blokhut Bosuil met luifel 600cm. Bij Deblokhut is deze blokhut verder uit te breiden met veel andere accessoires.

Deze blokhut bestaat uit een totale afmeting van 739x331cm waarvan de luifel 400cm breed is. Het dak blijft natuurlijk absoluut waterdicht door toepassing van EPDM rubber. Daarnaast word de blokhut Bosuil met luifel bij u thuis afgeleverd. Een nette blokhut Bosuil met overkapping in Vlijmen. De berging heeft een afmeting van 300x3cm.


Door de ruime berging kan hier veel spullen in opgeborgen worden. Een mooie blokhut met luifel van Woodvision. In de berging kunt u veel spullen opbergen zoals bijvoorbeeld uw fietsen.

Onder de luifel kunt u nog heerlijk nagenieten van een lange dag. Het buitenverblijf heeft een plat dak waarop EPDM gemonteerd is. Dit model wordt volledig geproduceerd in Nederland.


De blokhut wordt geleverd met een plat dak en een ruime veranda. Ook met luifel leverbaar,. Topvision blokhut Bosuil 3x 300. Deze daktrim geeft uw blokhut met platdak een extra chique aanzicht en dat perfectie puntje afwerking. Het platte dak van deze Woodvision blokhut Bosuil wordt afgewerkt met EPDM dakleer.


De luifel van 300cm kan zowel rechts als links geplaatst worden, graag dit bij de bestelling aangeven. De Woodvision blokhut Bosuil heeft een dubbele glasdeur. De grootste collectie blokhutten hier! Bekijk alles uit de categorie Tuinhuis met overkapping. Deze makkelijke opbergmogelijkheid is bovendien voorzien van een zijluifel!


Constructie Deze blokhut is gemaakt van Noord-Europees vuren, een houtsoort met weinig hars en speciaal geselecteerd voor de fijne vezelstructuur en de kleine kwasten. Indien je kiest voor een (deels) geïmpregneerde of gespoten variant, moet je rekening houden met nog eens tot weken extra levertijd. Voor een nauwkeurige indicatie kun je contact met ons opnemen.


Impregneren in de kleur groen of bruin is.

De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Moderne blokhut Bosuil met luifel van Woodvision. De ene blokhut is klein en compact en is alleen uitgerust met een deur terwijl de andere blokhut juist weer van alle gemakken is voorzien en is uitgevoerd met een veranda en extra aanbouw. Bent u op zoek naar een blokhut met luifel of een blokhut met veranda?


Kijkt u dan eens tussen de prachtige houten blokhutten op deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts