donderdag 30 november 2017

Solar parasol

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Voor een schoonheid die de tijd weerstaat: een jonger ogende huid dankzij onze wetenschap. Ontdek onze collecties op basis van waardevolle bronnen: platina, kaviaar en goud.


Dagelijks nieuwe aanbiedingen. Profiteer nu en bestel eenvoudig en snel online!

What you see is what you get. Na een paar weken de zon erop gaat kleur wel verschieten maar daar hadden we rekening mee gehouden. De doorsnede van deze grote parasol is 3cm.


Het frame is van aluminium en het doek is gemaakt van stevig polyester. De voet kan eenvoudig verzwaard worden met een parasol voet en past ook in tuintafels. Een aantrekkelijk punt van de solar serie van Hartman zijn de vele mogelijke kleuren doek waaruit gekozen kan worden.


Het doek van de solar parasol is gemaakt van polyester.

Met een afmeting van 200x300cm is de parasol geschikt voor boven een rechthoekige eettafel. Deze Hartman parasol heeft een stevig aluminium frame. Hij is te krijgen in formaten waarbij de 300cm in diameter de meest populaire is. Ook de keuze in kleuren is bij deze stokparasol het grootste. Hieronder als ik ze kort even toelichten.


Hartman Solar Line parasol is de grootste stokparasol serie van Hartman. De Solar line is een zeer geschikte parasol voor een schaduwplek. Beschikbaar in heel veel vrolijke kleuren. Niet alleen praktisch maar ook een leuke aankleding van.


Het openen van de parasol gaat met behulp van een push-up systeem. Parasolhoes met ritssluiting, keuze uit formaten. Hiermee is jouw parasol beschermd tegen weer, win UV-licht, stof en vuil! Boek het Parasol , Nieporęt.


U krijgt direct een bevestiging. Groot assortiment Parasols.

De Solar parasol kan kantelen en draaien, maar blijft toch stabiel. Polyester is de ideale stof voor een parasol aangezien het sterk, slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. De afmeting is rond 300cm. Parasol Solar Line 3(New Orange) van Parasol -shop.


De Solar Line parasol is, stabiel, in hoogte verstelbaar, kantelbaar, draaibaar en door middel van een push-up systeem in- en uitklapbaar. De parasol is in hoogte verstelbaar tot een maximale hoogte van 2cm. De voet is niet meegelever wij adviseren een voet van 25kg bij deze parasol. De open afmeting van de Solar parasol is 400x15. Deluxe parasol 270cm met solar ledlampjes - taupe.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Zeer hoge klantbeoordeling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts