woensdag 22 november 2017

De houtzagerij zwembad

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Haal vandaag nog een Zwembadje in huis. In zwembad de Houtzagerij kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten.


Tarieven Haagse zwembaden. De kassa sluit minuten vóór het einde van de activiteit. Tijdens de schoolvakanties van de basisschool zijn er andere openingstijden.


Op Informatie zwembad de Houtzagerij vindt u meer over de locatie, toegankelijkheid en huisregels. Zwembad de Houtzagerij ligt in het centrum van Den Haag. Het zwembad heeft een diep, ondiep en peuterbad. Dit sportcentrum biedt daarnaast onderdak aan een sporthal,. Dit bad aan de Hobbemastraat is geschikt voor het hele gezin.


Naast recreatief zwemmen kunnen kinderen en volwassenen er ook zwemlessen volgen of baantjes trekken. De Houtzagerij beschikt over drie baden: een diep ba ondiep bad en peuterbad. Hier kan recreatief gezwommen worden maar kinderen en volwassenen kunnen er ook zwemlessen volgen en baantjes trekken. Klik hiervoor door naar de website via de roze button! Tip: Volg zwemlessen in zwembad de Houtzagerij ! Tip: Het meest complete overzicht van zwembaden in en rond Den Haag vind je in onze categorie Eropuit!


Peuters kunnen terecht in het peuterbad met regenpaddenstoel. Hier kan je lekker vrij zwemmen, zwemles volgen of met het gezin zwemmen tijdens de daarvoor bestemde uren. Je kunt heerlijk uit eten met het hele gezin in ons familie restaurant. Juist ook voor kinderen is het een leuke plek om te komen. Een leuke dag met de kinderen aan het plannen?


Bij ons kunnen ze indoor spelen! Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Bespaar tot wel via kiesproduct.


Zie voor de tijden per groep het rooster! Bij zwembad de Blinkerd kan je drie dagen per week vrij zwemmen. Op zaterdag en zondag zijn de baden extra verwarmd. Meest recent over Zwembad Houtzagerij Handig om te weten: Waar en wanneer kun je banenzwemmen in Den Haag Nu de zomer toch echt voorbij lijkt te zijn, vinden we het niet zo fijn meer om buiten te sporten. Voor verdere inlichtingen kunt u terecht bij de heer R. Vanaf het terras heb je zicht op het zwembad.


De vriendelijke bediening staat voor je klaar! Reserveren is gewenst Om zeker te zijn van een plekje in ons restaurant tijdens jouw verblijf op vakantiepark Resort De Wije Werelt. In volledige harmonie met de omgeving is dit moderne terras aangelegd.


De kelder, waar de installaties voor het zwembad staa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts