maandag 27 november 2017

Negatieve energie in huis verwijderen

Publishing highly accessed chemistry research in energy, biochemistry, catalysis and more. High-impact journal with stringent peer review and fast publication times. Bereken vrijblijvend uw besparing en schrijf u eenmalig in binnen minuten. Lees ook: Bescherm jezelf tegen negatieve energie.


Advies voor het verwijderen van negatieve energie. Deskundigen op dit gebied bevestigen dat het niet goed is om teveel dingen te verzamelen, helemaal als je ze niet gebruikt.

Het helpt niet alleen om de energie in het huis te verbeteren, maar je zal ook een meer georganiseerd en fijner huis hebben. Er is zelfs speciale muziek om negatieve energie in huis te reinigen. Speel bijvoorbeeld deze video eens af, van Meditative Mind. Fantastisch om je huis nieuwe energie te geven! De muziek werkt ook goed voor je persoonlijke energie ! Een negatieve energie in huis voelen.


Zout wordt vaak gebruikt in Feng Shui behandelingen, om de negatieve energie en de stroom van de positieve energie te balanceren. Het staat bekend om zijn vermogen om positieve ionen te genereren,en dus het verwijderen van de negatieve energie uit de ruimte.

Diep in de aarde komt heel veel negatieve energie van de mensheid binnen. In al die eeuwen zit daar dus veel negatieve energie , sterk geconcentreerd. Negatieve gevoelens, gedachtes, etc. Bij het negatief denken naar anderen toe volgt ook de negatieve energie uit de aarde.


Kenmerk van deze energie is dat de trillingsfrequentie laag is en dat het gevoel erbij beklemmend is. Vermijd mensen met een negatieve uitstraling en mensen die energie bij je wegnemen. Visualiseer een kristal wit licht, een gouden lichtei, luchtbel, een loden gordijn of violet licht helemaal om je heen van je kruin tot onder je voeten. Denk of zeg: “Dit beschermt mij tegen negatieve energieën”. Met de juiste intentie en respect, kan het reinigingsproces je energieveld zuiveren, zelf van eventuele problemen die ergens diep in het onderbewustzijn liggen opgeslagen.


Deze energie is niet zichtbaar, maar ze voelt als de energie in huis die veel zegt over je innerlijke gemoedstoestand. Deze negatieve energie kan je eigenwaarde verlagen, breekt je vertrouwen, belemmert je dromen, kan je verbeelding beknotten en je laten ploeteren met je vaardigheden. We gaan samen bekijken of en waar in huis negatieve energie aanwezig is en hoe we dit kunnen oplossen. Je leert zelf hoe je kunt meten of en waar negatieve energie zit. Vervolgens gaan we deze ongewenste energieën verwijderen en het huis diepgaand reinigen (ja, dit kan ook op afstand).


Dit heeft niet alleen met het huis te maken hoor. Je kan gaan beginnen met wierook te branden, dat is voor energie. En dan ook nog eens zelf, positiever in leven staan etc, dingen veranderen.

De meeste mensen die wel eens een ruimte zijn binnengegaan waar net ruzie is geweest omschrijven dat als: “daar hing zo een nare sfeer” of zeggen: “Ik was blij dat ik weer buiten stond”. Als wij sterk aan een ander denken verbinden wij ons energetisch met die ander. En juist als je kwetsbaar en onbeschermd bent kan vervuilde energie vat op je krijgen. En zonder dat je het door hebt kun je daar knap lusteloos, angstig of somber van worden. Het kan je helpen stagnatie of ongewenste energie te verwijderen in de lucht om je heen.


Hier enkele manieren om negatieve energie uit je huis te verwijderen. Laat een briesje waaien De eerste stap om negatieve lucht uit je huis te verwijderen , heeft te maken met de natuur. Je kunt de stroming van energie in je huis niet zien, maar je kan het zeker voelen.


Ben je ooit ergens geweest, waar je je niet comfortabel voelde? Het is te wijten aan de negatieve energie die zich in het huis bevindt. Bewegende voorwerpen in huis zien, stoelen die bewegen, kasten die openstaan, deuren die opengaan en met een harde klap dichtslaan, etc. Daarom is zout het beste te combineren met water, en plaats het op specifieke plekken in het huis.


Vind je dit een leuke tip? Vergeet hem dan niet te delen met de rest van je. Mijn dochterje van ervaart een negatieve entiteit in ons huis. Sindsdien slaapt ze ook zeer slecht.


Ik heb het huis al laten reinigen dan gaat het een paar weken goed maar daarna is het weer terug. Ook heb ik geprobeerd om samen met haar te vragen of hij weg wil gaan. Wat kan ik er nog aan doen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts