vrijdag 10 november 2017

Opruwen beton

De grootste vacaturesite voor de bouw. Betonvloeren zijn bij oplevering vaak al te glad. Alle oplossingen voor beton - en vloeronderhoudswerkzaamheden.


Boels Betonbewerken is een nieuwe gespecialiseerde afdeling binnen de Boels groep die sinds enkele jaren de juiste oplossing aan u kan aanbieden op het gebied van een breed scala aan beton gerelateerde werkzaamheden. Wij hebben hier een oplossing voor! Door een profiel in het beton te maken worden de vloeren weer goed beloopbaar.

De meest toegepaste methode voor het opruwen van roostervloeren is diamantslijpen. Dit systeem wordt door dierenartsen nadrukkelijk aangeraden. Welkom bij van Esch Gripsystemen B. Opruwen van beton - vloeren in koeienstallen. Beton opruwen of asfalt opruwen verbetert de stroefheid van het wegdek. Onze vrachtwagencombinatie kan beton opruwen door het hele land.


De techniek van het boucharderen (het opruwen van betonoppervlakten en betonnen constructies) wordt veelal toegepast om een betere hechting te verkrijgen, wanneer er op het bestaande beton een nieuw stuk beton op- of aangestort wordt. Van grote oppervlakken tot kleine ruimtes met moeilijke hoeken en van hard beton tot zacht beton , met de machines van Overmat kan iedere betonvloer opgeruwd worden.

Topmerken zoals het Zweedse HTC en Zwitserse Airtec bieden een breed scala aan mogelijkheden. Contact Wilt u vakkundig en professioneel beton opruwen ? Blijleven sloopwerken heeft veel ervaring met boucharderen, ofwel het opruwen van beton. Bij boucharderen wordt de bovenste laag eraf gehaald en wordt de vloer gelijk opgeruwd. Dit zorgt voor een betere aanhechting bij de eindafwerking van het bouwwerk.


Ook last van gladde vloeren? Wij zijn gespecialiseerd in het opruwen van Beton en Roostervloeren, informeer nu naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven! Uw gladde wegen snel weer veilig met de Possehl opruwmethode.


Hoge en gelijkmatige stroefheid. Geschikt voor beton , asfalt en ZOAB. Om een betonvloer op te ruwen zijn er verschillende methoden.


Door middel van schuren of boucharderen (hameren) ruwen we de betonvloer op indien deze te glad blijkt. Dit wordt vaak ook toegepast als voorbereiding op het leggen van epoxyvloeren. Hellingbanen, trailerhellingen, rijbanen, fietspaden, etc. Het opruwen van een ondergron zoals een wegdek, is nodig om de stroefheid te verbeteren.


Op welke manier wij te werk gaan is afhankelijk van wat uw wensen zijn, het te bewerken oppervlak, het materiaal van de ondergrond en de omvang van de ondergrond. Vind de beste selectie opruwen beton fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit opruwen beton voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.

Wij slijpen met onze machine een streepjes profiel in het beton. Veel boeren zijn er daarom nog niet aan toe om de roostervloer te vervangen en kiezen daarom voor het opruwen van roosters of betonvloeren. Dit is een perfecte oplossing want na het opruwen bent u weer vele jaren van het probleem af en verlengt u de bruikbare levensduur van de betonroosters. Stralen kan tevens worden toegepast op asfalt, combinatiedeklaag en natuursteen (bijv. trottoirbanden). We kunnen deze oppervlakken opruwen maar ook markeringen op basis van wegenbouwverf verwijderen.


Zoals u ziet: de mogelijkheden zijn groot. Het vergt dan ook veel kennis om te weten wat in welke situatie de beste oplossing is. Kogelstralen, gritstralen of stofvrij stralen is het opruwen van diverse ondergronden met speciaal daarvoor bestemde machines.


Wij beschikken over de nodige know-how en over een modern machinepark. Samen met de klant wordt vooraf besproken hoe ruw hij de ondergrond wenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts