woensdag 15 november 2017

Prefab betonblokken

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! Betonpoeren, L-elementen, U-elementen, Muurafdekkers, Paalmutsen en Infra gerelateerde betonproducten.


In de loop der jaren heeft Nedabo B. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken , keerwanden en gootelementen.

De holle betonblokken worden gestapeld op een gewapende ondergrond. Deze worden droog op elkaar gestapeld (zonder mortel dus, behalve de eerste laag) en achteraf volgestort met beton. Maar u kunt veel meer met prefab betonblokken. Zo kunt u voor de fundering van uw veranda of tuinhuisje gebruik maken van betonblokken. De betonnenblokken zullen het gewicht van het gebouwde object overbrengen op de ondergrond waardoor het niet zal omvallen of instorten en u verzekerd bent van een langere levensduur van uw bouwwerk.


Bouwen in prefab beton is bouwen met grootschalige betonelementen. Deze worden onder geconditioneerde omstandigheden gefabriceerd en vervolgens kant-en-klaar op de bouwplaats aangevoerd. Daar worden ze met behulp van speciale verbindingen aan elkaar gekoppeld waardoor snel en nagenoeg weersonafhankelijk gebouwd kan worden.


Dit zijn de meest gebruikte maten als het gaat om betonblokken.

U kunt de betonblokken bestellen per hap. De hoeveelheid betonblokken per hap hangt af van de afmeting van de betonblokken. We leveren ook diverse meubels en mooi sierbeton.


Betonblokken zijn geschikt voor alle kleine en grote klussen. Enkele van onze meest verkochte producten zijn onze L-stenen en uiteraard onze betonpoeren. Valcke Prefab Beton is samen met haar Frans zusterbedrijf Traconord gespecialiseerd in agro- en industriebouw.


Daarbij is de keuze voor prefab beton als ruwbouwstructuur van uw bedrijfsgebouw een keuze voor een snelle, economische, brandveilige en duurzame oplossing op maat. CBS Beton biedt ook een uitgebreid gamma prefab betonelementen voor particuliere klanten aan. Om u het meest geschikte product bij uw project voor te kunnen stellen en de levering zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u via een professionele aannemer of grondwerker uw bestelling te plaatsen. Ecologie en economie gaan hand-in-hand bij productie prefab betonblokken Het ‘Blue Economy’ concept van wetenschapper Gunter Pauli houdt in dat alles wat ecologisch goed is en goed is voor het milieu, ook economisch verantwoord en haalbaar moet zijn voor producent en klant.


Een greep uit ons aanbod artikelen in prefab beton: betonpoeren, betonelementen, trottoirbanden, muurkappen en dekstenen. Betonplaten, betonblokken of betonnen sierbestrating kopen, rechtstreeks uit onze fabriek. Omdat gevels in beton en baksteen zo ontzettend mooi kun-nen zijn!


Vebo Beton levert altijd bijzondere gevels op. De mensen van onze constructie-afdeling zijn hoog opgeleide bouwkundigen die puur constructief-verantwoord denken, rekenen en handelen. Mega-blokken bieden u de oplossing bij het scheiden en opslaan van vele materialen.


Van zand tot oud metaal, van puin tot mest. Dam Beton biedt het grootste assortiment aan betonnen keerwanden, L-keerwanden met en zonder hak en wanden met steunberen.

Ook hebben wij een divers leveringsprogramma van beton megablokken, H-blokken en multiblokken. Voor een voordelig concept kunnen wij het systeem van betonplaten met stalen balken aanbieden. Al jaren hét adres voor producten voor bouw, verbouwing en inrichting van huis en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts