maandag 27 november 2017

Japanse kersenbloesem behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Het behang is minimalistisch, strak en toch vrolijk! Ideaal om een moderne touch aan uw interieur te geven.


De Japanse kersenbloesem staat symbool voor de vergankelijke schoonheid vanwege de korte bloei periode.

Echter aan je muur zal hij altijd in bloei staan en kan je genieten van de rustige sfeer die hij uitstraalt. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Met dit fotobehang bewonder je de bloesem iedere dag weer en kan en haal je de lente in huis. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Custom foto behang kersenbloesem Japanse stijl vrouw Achtergrond muur stereo woonkamer slaapkamer muurschildering behang.


Bestel Japanse kersenbloesem als print. Kies zelf de maat en het materiaal. Snel gelever hoge kwaliteit.

Fotobehang Japanse kersenbloesem Makkelijke. Behang Naadloze boom patroon. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang. Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge. Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden.


De sakura is altijd een symbool geweest van de vergankelijke schoonheid in Japan. Ze is nauw verbonden met de samoerai en met de bushido. Het leven wordt beschouwd als mooi en kort, een beetje zoals de kersenbloesem. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de sakura een symbool om het Japanse volk te motiveren. Wordt verzonden in een stevige doos en wij doen er gratis lijm bij.


Op dit fotobehang is de prachtige kersenbloesem afgebeeld in zachte tinten tegen een helderblauwe lucht op een zonnige dag. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Op zoek naar Japans bloesem behang met kersenbloesem ? Op dit behang overheerst een ranke oriëntaalse bloemenslinger.


Geniet van deze kersenboom met een zilvergrijze achtergrond. Ook in beige – goud verkrijgbaar.

Een grote collectie Chinees en Japans behang. Je herkent Japans behangpapier in veel gevallen aan de Japanse bloesem , een van de meeste geliefde behang printen wanneer het om Japans behang gaat. Vliesbehang zet niet uit wanneer het in aanraking komt met lijm. Bij papier heeft u een plaktafel nodig, bij vlies niet. Nu denk je vast – ik heb maanden de tijd om de kersenbloesem te spotten – maar niets is minder waar.


Dit is namelijk één van de tijdelijke hoogtepunten van Japan , want helaas bloeit de bloesem verspreid over het land gemiddeld één korte week per.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts