vrijdag 17 november 2017

Hoe moet je een tampon inbrengen

Hoe moet je een tampon inbrengen

De beste hoesjes voor de scherpste prijzen bestel je hier eenvoudig en snel. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten.


Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Bekijk het ruime assortiment Champagnes. Voor 22:bestel morgen in huis! Bestel Nu bij ReplaceDirect! Duw de tampon omhoog tot hij niet meer verder kan.


Hij zit goed als je hem niet meer voelt. Voel je hem nog wel zitten als je loopt, zit of fietst dan zul je hem verder omhoog moeten duwen. Vergeet ook niet om na het inbrengen van de tampon je handen goed te wassen. Je bent waarschijnlijk een beetje zenuwachtig als je voor het eerst een tampon gaat inbrengen , maar dat is nergens voor nodig.


Hoe moet je een tampon inbrengen

Na een paar keer stelt het niets meer voor. Met onze videohandleiding maken we je het zo gemakkelijk mogelijk om voor het eerst een tampon in te brengen en we laten je stap voor stap zien hoe je de tampon goed inbrengt. Maak je je zorgen over het gebruik van TAMPONS ? Voor de eerste keer een tampon inbrengen kan nogal eng en intimiderend zijn.


Het is echter makkelijker dan je denkt, mits je weet hoe je de tampon correct inbrengt. Als je een tampon in hebt kun je veilig gaan zwemmen, hardlopen, en gewoon doen wat je wilt—zonder het ongemak van een traditioneel maandverband. Er bestaan zéér veel sites met tips op hoe je een tampon moet inbrengen en uit ervaring weet ik dat dat absoluut niet makkelijk is.


Hoe moet je een tampon inbrengen

Daarom hoop ik jullie hiermee verder te helpen. Als het de eerste keer is dat je een tampon inbrengt pak je best het kleinste formaat. Als je tampons gebruikt, zullen er waarschijnlijk momenten zijn waarop de tampon niet op de juiste manier in de vagina gaat. Het is een veel voorkomend probleem om een tampon comfortabel in je vagina in te brengen.


Leer hoe je een tampon zonder pijn kunt inbrengen , zodat je ze comfortabel kunt blijven dragen. Een vakantie aan zee, héérlijk. En nu sta je voor een dilemma. Je wilt voor geen goud op het strand blijven zitten – of erger nog: binnen – maar om de zee in te gaan, moet je een bikini aantrekken. En daar heb je een tampon bij nodig.


Hoe moet je een tampon inbrengen

Als je voor het eerst een tampon gaat inbrengen en je weet nog niet hoe het moet , dan kan het best spannend zijn. In deze uitleg lees je hoe het allemaal werkt. Dan weet je als je ongesteld bent beter waar je die tampon precies heen moet duwen. Het klinkt misschien raar, maar pak er gerust ook eens een spiegeltje bij.


Als je ongesteld bent kun je maandverband gebruiken, maar ook tampons. De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment. Keuze uit meer dan flessen Moët Chandon.


Wanneer is de tampon correct ingebracht ? Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Als de tampon zich op de juiste plek bevindt, voel je hem niet zitten. Dat komt doordat de tampon in het middelste deel van de vagina zit, waar zich relatief weinig gevoelszenuwen bevinden, en de tampon op zijn plaats wordt gehouden door de bekkenbodemspieren en spieren in de vagina. Duw je tampon diep genoeg Voel je de tampon nog zitten nadat je ‘m hebt ingebracht ? Dan zit-ie waarschijnlijk niet diep genoeg, want je hoort niet te voelen dat je een tampon inhebt.


Je moet je tampon zo ver mogelijk omhoog schuiven, waarbij je vagina een klein bochtje naar je rug maakt. Met je been op de wc-bril heb je daarvoor in. Wij zochten het voor je uit: Stap 1. Hoe een tampon inbrengen ? Haal de tampon uit de verpakking. Verwijder de verpakking van de tampon en hou de tampon vast met het ronde gedeelte naar boven en het koordje naar beneden.


De plastic inbrenghuls bestaat uit twee hulzen die in elkaar zitten. Zorg dat je het touwtje ook een beetje vast hebt. Als het goed is voel je de tampon vrijwel niet meer zitten als je loopt of beweegt. Eerst omhoog, dan schuin naar. Het kan zijn dat het inbrengen de eerste keren moeizaam en stroef gaat.


Dit is normaal en het zal steeds makkelijker gaan naarmate je vaker tampons hebt gebruikt. Soms kan het wel helpen om bij het inbrengen van je ob, de richting waarin je duwt iets te veranderen. Het kan een beetje lastig zijn om voor het eerst een tampon in te brengen.


Je kunt het best voor het allerkleinste fomaat kiezen. Zorg ervoor dat je ontspannen bent en dat je vagina niet te droog is. Dan maar een tampon gebruiken dacht ik bij mezelf terwijl het angstzweet me uitbrak. Velen van ons hebben er iedere maand last van en we zijn allemaal blij als het weer voorbij is: onze menstruatie.


Hallo iedereen, dit is geen vraag maar wel enkele tips om te weten hoe je best een tampon moet inbrengen. Maar hoe gebruik je een tampon ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts