maandag 20 november 2017

Banenzwemmen amsterdam

Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting!


Banen zwemmen in zwembad Marnixbad in Amsterdam Banen zwemmen in het Marnixbad in Amsterdam is er voor iedereen met een zwemdiploma die ontspannen en tegelijkertijd sportief bezig wil zijn.

Oefen de schoolslag in een rustig ritme of kom langs voor een pittige work-out. Wilt u zelfstandig aan uw conditie werken? Of gewoon lekker ontspannen in het water? Banenzwemmen is de ideale activiteit voor jong en oud.


Tijdens het banen zwemmen bepaalt u zelf uw begin- en eindtijd. Ook het aantal baantjes of uw zwemtempo kiest u zelf. Sportfondsenbad Amsterdam Oost het is oudste Sportfondsen zwembad van Nederland midden in het hart van het mooie Amsterdam Oost.

De unieke locatie van ons zwembad is veelzijdig en heeft een prachtige nostalgische uitstraling. Wat vroeger ooit een gasfabriek was is nu één van de oudste zwembaden van Amsterdam. Bij SportPlaza Mercator kunt u op meerdere tijdstippen in de week banenzwemmen.


Borstcrawl is een zwemslag. Baantjes zwemmen in uw eigen tempo, dat kan in het wedstrijdbad van Het Marnix. We leggen de lijnen voor u klaar.


U dient minimaal in het bezit te zijn van een A-diploma. Deel je mening in deze enquête en help mee de activiteiten van het Sloterpark te verbeteren! Op deze website vindt u alles wat met zwemmen en zwembaden in Amsterdam te maken heeft. Zwembad in Amsterdam of zwemmen in Amsterdam.


U treft een overzicht van alle zwembaden in Amsterdam , zowel de commerciële zwembaden als de gemeentelijke zwembaden. Na afloop even het lichaam ontspannen in de stoomcabine. Het banenzwemmen op de donderdag is van 12:tot 12:in plaats van tot 13:0 zoals voorheen. Wel heeft iedereen de mogelijkheid om voor 12:een aantal baantjes te zwemmen in het recreatieba zodat er wel een uur lang banen gezwommen kan.


Het zwembad van SportPlaza Mercator bestaat uit een wedstrijdba een doelgroepenbad en een therapeutisch zwembad.

Bekijk hieronder een link naar alle openingstijden van de zwemactiviteiten in het Sloterparkbad. Tijden zelf geven we hier niet, omdat die regelmatig wijzigen, en in elke vakantie weer anders zijn. DE BESTE ZWEMLES VAN AMSTERDAM. Uw evenement bij het Marnix, een sportlocatie vol mogelijkheden. Actuele roosterwijzigingen ontvangen op uw telefoon?


Download dan onze Marnix app voor IOS of Android. Verbeter je conditie en kom banen zwemmen in Amerena. Met aparte banen voor snelle borstcrawlers en 50-plussers. In overleg met de gemeente Amsterdam bieden wij op verschillende toegangskaarten een speciale korting voor Stadspashouders.


Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Stadspas en legitimatiebewijs. Het bad is natuurlijk ook geopend voor banenzwemmen. Volg sportieve lessen, kom rustig baantjes trekken of haal het A, B of C diploma.


Train op elk moment van de dag, zeven dagen per week. Van banenzwemmen tot zwemles, van zwemmen voor aanstaande moeders tot zwemles voor ouder en kind en van Seniorenfit tot diverse Aquasporten. Reparaties wegwerken kapotten lamellen in het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts