maandag 13 november 2017

Theunissen tuinhuisjes wijchen type 228

Alle tuinhuisjes vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw tuinhuisjes. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Grootste aanbod Tuinhuisjes.


Meerdere aanbieders online. Leren blindtypen met begeleiding. Nu aanmelden met unieke korting! Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment.


Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een tuinhuisje op maat of zelfs naar eigen ontwerp. Door de brede, afsluitbare, deuren kun je makkelijk in en uit het schuurtje komen. Het huisje is weersbestendig en rot niet want de constructie is verstevigd met staal, de vloer is solide en alles wordt vastgezet met stevige beugels. Op deze pagina vindt u onze tuinhuizen met prijzen en afmeting van onze standaard tuinhuisjes.


U kunt voor maatwerk een vrijblijvende offerte opvragen. Wij hebben onze tuinhuizen verdeeld in categorieën. Selecteer een categorie om de modellen te bekijken. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Theunissen tuinhuisjes wijchen type 2- Plantenbakken. De volledige Adressengids kost € per stuk.


NL € -) Totaalbedrag overmaken o. DE VOORDELEN VAN THEUNISSEN TUINHUISJES 1. Al ons hout is onder vacuum-druk geïmpregneerd en hierdoor jaar onderhoudsarm. Wij maken alle tuinhuisjes , garages en overkappingen zelf in onze eigen fabriek in Wijchen. Wall type : Round log (handcrafted)(132).


Echter constateerden wij na 3. Neem gerust contact met ons op, via het formulier op onze website, telefonisch of kom gewoon eens langs. Ruim assortiment aan maatwerk en kwaliteit houten tuinhuizen, bergingen en tuinkamers! Ons assortiment is ongekend op gebied van tuinhuizen en bergingen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Vergelijkbare zoekopdrachten voor tuinhuisjes theunissen. Info over tuinhuisjes theunissen. Resultaten van zoekmachines! Een tuinhuis met zadeldak is een traditioneel tuinhuis.


Al vele jaren maken wij dit type tuinhuisjes in onze fabriek en nog steeds is het model erg populair. Zowel in Wijchen als in Waalwijk kunt u terecht in onze showroom. Op zoek naar een houten gebouw voor in uw tuin? Schäffer Tuinhuizen kan u altijd helpen met prachtige maatoplossingen. Wij bieden een brede variatie aan tuinhuizen.


In ons assortiment vindt u de mooiste tuinhuisjes , tuinhuizen met veranda, buitenkamers, veranda’s, garages en carports etc. Daarnaast geeft ons portfolio een impressie van reeds geplaatste projecten. Onze bedrijfsfilms geven u een beeld van onze showroom en fabriek, waar alles op maat gemaakt wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts