woensdag 8 november 2017

Betonnen trap maken

Boek uw Hotel in Marken online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen.


Betonnen trap maken

Damen Schultertasche Kunstleder Hauptverschluss Zipper ein HenkelInnen gefüttertein. Werkwijze betonnen trap maken. Om een trap in beton te maken , wordt er eerst een mal of bekisting gemaakt waarin het beton gestort wordt. Het is een klus die vrijwel onmogelijk is om zelf uit te voeren als je geen ervaring hebt.


Heel wat bedrijven maken dan ook prefab trappen door middel van standaardmallen die licht aanpasbaar zijn. Heeft u er wel eens over nagedacht om bijvoorbeeld uw terras of veranda iets hoger te plaatsen in uw tuin en deze bereikbaar maken middels een betonnen trap ? De extra prachtige uitstraling die u maakt met betonnen. Een betonnen trap plaatsen in huis, kantoor, openbaar gebouw, industriebouw. Nood aan een trap in beton op maat? Ontdek hier alles over betontrappen.


Bij de plaatsing van een betontrap kan je kiezen uit een préfab betontrap of een ter plaatse gestorte betontrap. Er bestaan tal van soorten betontrappen, in elke vorm en stijl. Ook voor uw betaalbare betonnen trap op maat bent u bij ons aan het goede adres! Samen met onze partner produceren wij betonnen trappen en geven daarmee uw woning of bedrijfspand een robuuste en stijlvolle uitstraling.


Wij beheren het complete productieproces: van ontwerp tot en met levering. Dit betekent dat alle betonnen producten die nodig zijn voor de inrichting van een trappenhuis tot het specialisme behoren. Betonnen trap bekleden met hout. Je kan je trap een uniek karakter geven door enkel de treden te bekleden met hout, maar het is ook mogelijk om hem er volledig mee te bedekken, dus ook de stootborden.


Betonnen trap maken

Het hout dat het vaakst gebruikt wordt voor het bekleden van betonnen trappen zijn: beuk, mahonie en eik. Binnenkort wil ik een betonnen trap gieten buiten in de tuin. Nu zie ik dat je hiervoor een bekisting moet maken met betonijzer. Denk maar aan de moderne betonnen trap , de rechte betontrap en de betontrap met bocht, zwevende betonnen trap , de gepolierde betontrap enz.


Ook qua trapbekleding en de betontrap afwerking van de betontrap kan je kiezen tussen de houten trapbekleding, natuursteen trapbekleding, tapijt of laat je liever de betontrap verven? Wij raden het af om zelf aan de slag te gaan. Laat dit altijd door een professional uitvoeren. Het beton wordt namelijk in een houten mal gestort. Dus de afwerking nadien moet je eigenlijk meetellen in de kostprijs.


Hoe wordt een betonnen trap gemaakt? Er zijn twee mogelijkheden om dit te laten maken : prefab of ter plaatse laten storten. De methode is hetzelfde, want er wordt gewerkt met een houten bekisting met staal, waar het beton in gestort wordt. Als het beton hard is, wordt de bekisting verwijderd.


Zelf maken van een trap naar zolder. Deze klus van het plaatsen van een trap is dus best lastig. De trap maken is specialistenwerk, vooral als het geen rechte trap is maar een trap met kwarten (de hoek om zeg maar). Je kan er wel voor kiezen om een trap te bestellen en zelf de rest te doen. Er zijn enkele factoren die de prijs bepalen van een betonnen trap , namelijk de afwerkingsgraa bereikbaarheid en moeilijkheid.


Betonnen trap maken

Draaitrappen en hoektrappen vergen meer tijd dan een rechte steektrap. Je mag op een prijs reken van rond de 1euro voor een betonnen trap die niet gepolierd is, per trede. Dan kan je perfect zelf je trap berekenen en uittekenen. Met je zelfgetekende trap stap je dan naar een schrijnwerker of trappenspecialist. Wil jij graag je eigen trap maken ? Maak van betonnen L elementen een verhoogde border, van U elementen een bank of van traptreden een fraaie trap van steen.


U elementen kunnen ook gebruikt worden voor het maken van een bankje of een haardhoutopberging. Bekijk naast betonartikelen op deze pagina ook onze muurelementen waarmee u verhoogde borders en dergelijke kunt maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts