dinsdag 7 november 2017

Moderne beelden

Unieke moderne beelden tegen een scherpe prijs. Ontdek ons aanbod en bestel online! Hier vindt u (tuin-) beelden in moderne vormgeving. Massieve beelden met strakke belijningen.


Organische vormen met warme symboliek, prachtig vertaald in een met de hand vervaardigd beeld van glanzend terrazzo, natuursteen of massief hout. Van hoge kwaliteit, winterhar waardoor u alle seizoenen van uw kunstobject kunt genieten.

Mooie strakke lijnen, organische vormgeving, weergegeven in prachtige beelden met warme symboliek. Gemaakt van massief terrazzo, glanzend en winterhard. Design Art beelden , eigentijdse kunst. Groot assortiment moderne bronzen beelden online te bestellen, maar ook in onze zaak te zien. De kleine (tuin) beelden kunnen met postnl verzonden worden, mits dit binnen de verzendafmetingen en gewicht van postnl valt.


De wat grotere en zwaardere beelden kunnen op een minipallet verstuurd worden. De kosten hiervoor bedragen € 3- De grote beelden gaan worden verzonden op een grote pallet. Wij stellen ons assortiment met zorg samen.


Daarbij zijn wij de grootste aanbieder op het gebied van weerbestendige tuindecoratie.

Het overgrote deel van onze beelden kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Van levensgroot tot aan mega blikvangers. MODERNE KUNST BEELD VAN EEN MOLLIGE DAME OP EEN BAL. Moderne kunst beeld van een mollige dame op een bal.


Het choreografietalent Marco da Silva Ferreira komt uit op eeuwenoude rituele dansen. Voor de mooiste beelden en sculpturen ben je hier op de juiste plek. Mooie, aparte beelden en sculpturen in allerlei vormen en maten gemaakt van verschillende materialen.


Vooral bij de moderne varianten wordt er vaak een andere insteek aan gegeven. Ze stralen harmonie en liefde uit. Wordt ook uw fantasie geprikkeld in onze beelden webwinkel blader dan door onze online winkel en vind dan ook uw beeldje of geschenk. Beelden en figuren met brons look.


Deze geweldige moderne kunst beeld van een vet dancing lady balancing aan de ene kant op een bal is ontworpen door Milo. Modernisme uitte zich zowel in de schilderkunst als in de beeldhouwkunst. Nederlandstalige. Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken!


Zeer zeldzame vintage half eeuw moderne keramiek Bull Ox beeldje beeld straatkunst. Het Decor van het Nordic huis. Bekijk meer ideeën over Abstract, Terrazzo en Tuinbeelden.


De moderne beelden die u hier treft zijn heel verschillend van elkaar, zo kunt u een danspaar tegen komen, maar ook fruit of dieren.

Wij willen tevreden klanten. U heeft altijd uw beeldje of kunstobject dagen opzicht. Is het beeldje of kunst object niet goed. Laat het ons meteen weten!


Levertijd Het merendeel van de beelden zijn op voorraad. Ook hebben wij een mooie colectie moderne bronzen beeldjes die niet een directie uitstralig hebben maar vaak een emotie bij u oproept. Een bijzonder geschenk is een moderne bronzen beeldje natuurlijk wel. U geeft geen beeldje maar vaak een emotie, een emotie die over jaar nog steeds zijn kracht niet heeft verloren. Wij hebben onze stenen beelden collectie flink uitgebrei temeer wij merken dat klanten steeds meer een stenen beeld willen kopen voor in de tuin.


Stenen beelden voor in tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts