vrijdag 17 november 2017

Blokhut rijssen

Blokhut rijssen

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Werken en studeren in de natuur? Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Breedste assortiment blokhutten , snelle levering in NL. Schäffer-Theunissen maakt alle blokhutten zelf in eigen fabriek en kan daarom zeer snel uw blokhut leveren!


Wat nog meer opvalt naast een snelle levering is de schitterende afwerking. Mensen met ervaring, specifieke kennis en verstand van zaken. Sinds kort zijn wij verhuisd naar Rijssen , dit kwam mede door de sterke groei van ons bedrijf. Denk hierbij aan schuttingen, veranda’s, bestrating, speeltoestellen en nog veel meer. Bent u nieuwsgiering naar onze producten?


Alles uit eigen fabriek tegen de scherpste prijzen. Douglas Houtbouw voor betaalbare tuinhuizen van o. Woont u in Rijssen , en bent u op zoek naar een vakkundig houtbouw bedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons netwerk van houtbouw specialisten helpt u graag verder. Wij hebben de beste vakmannen uit Rijssen voor u geselecteerd.


Zelf kun je ook een advertentie plaatsen, op Aanbodpagina. Koop of Verkoop rijssen op Marktplaats. De aangepaste groepsaccommodatie St. Jorisborch ( blokhut ) is te huur voor jeugdkampen en staat in het landelijk gelegen Overijsselse Holten (gemeente Rijssen -Holten).


Ook bij een online bestelling van uw boodschappen ontvangt u deze vouchers. Dat kan ook wanneer het te druk is bij de scanzuilen. De grootste collectie blokhutten hier! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Dit tuinhuis bezorgen wij gratis bij u thuis, mits bereikbaar met (grote) vrachtwagen.


Blokhutten tegen de laagste prijzen. U bent van harte welkom op onze fabriek in Rijssen waar de koffie altijd klaar staat. U kunt deze blokhut opbouwen met behulp van de meegeleverde montagehandleiding. In Rijssen staan verschillende projecten opgesteld en kunt u het verschil ervaren van diverse soorten hout.


We leveren en plaatsen door het hele land. De buitenverblijven worden door ons in eigen beheer gemonteerd. Wij u geheel kunnen ontzorgen?


Bij de Trekkershut is op zo’n meter afstand het eigen sanitair gelegen. Het uitzicht vanuit het huisje is gericht op de kleurrijke tuin. De indeling is met zit en eethoek, keuken, slaapkamer met persoonsbed en met een slaapzolder voor minimaal kinderen en sanitair ruimte met wastafel, toilet en douche. Compleet ingerichte keuken. Wij realiseren bouwwensen door deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp.


Daarnaast beschikken we over een showroom van 3. Zo hebben wij een woon blokhut in ons assortiment, maar ook kleinere tuinhuisjes zoals hier boven in het overzicht worden weergegeven. Het beste kunnen wij u natuurlijk helpen in onze showroom in Amstelveen. Hier hebben wij een overdekte showroom ingericht van 400mmet tuinhuizen, blokhutten en enkele houten chalets.


Nederlandse fabrikant in duurzame houtstapelbouw op maat, van tuinhuis, garage, clubgebouw tot houten woning in houtstapelbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts