donderdag 18 mei 2017

Zwembad zuiderpark openingstijden

Ruim 2Intex zwembaden leverbaar. Scherpe prijzen en 24u levering! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Lees meer informatie over het zwembad zoals de openingstijden.


Kinderen helemaal in tranen omdat ze niet mogen zwemmen. Er is de laatste tijd wat onrust in het zwembad. Dus wel goed dat de regels worden aangepast. Maar doe dat dan wel op de manier dat je de onruststokers eruit haalt en niet de vader met zijn kinderen. De lange glijbaan en de wildwaterkreek maken het voor jonge bezoekers heel spannend.


Natuurlijk valt het Turks stoombad en solarium ook bij velen in de smaak. Zuiderpark ga ik biet meer naartoe door de onmenselijkheid. In het zwembad kunt u vrij zwemmen of meedoen aan zwemactiviteiten, zoals Aquajogging of Aquarobic.


Verder zijn er gewoon bepaalde openingstijden waar je je aan moet houden. Voor alle leeftijden of jaar en ouder. Dat mag alleen met een volwassen. Je kunt hier heerlijk wandelen, skaten, fietsen of gewoon heerlijk in het gras liggen. En het grootste gratis festival van Europa vindt hier plaats: Parkpop.


Gezinszwemmen: woensdagochtend - uur, vrijdagavond 18. Teddybeerzwemmen: dinsdag en donderdag tussen 9. Zie website voor actuele openingstijden. Zwembad Zuiderdiep wil graag iets met je delen: de Zwemapp! Met deze nieuwe app blijf je volledig op de hoogte van alle informatie in zwembad Zuiderdiep. De Zwemapp is gemaakt om bezoekers gemakkelijk en snel te kunnen informeren over onder andere de openingstijden en het activiteitenrooster.


De open sfeer en de evenementen maken dat het park leeft in de buurt. Elke dinsdagochtend en donderdagochtend kan je meedoen met teddybeerzwemmen. Tijdens deze lessen kunnen kinderen vanaf maanden aan het water wennen door middel van leuke oefeningen met een deskundige begeleider.


Het heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad. Zwemmen in het Oostelijk Zwembad is door haar monumentale karakter een echte belevenis. Het Oostelijk Zwembad biedt veel activiteiten aan. Zie je door de bomen het bos niet meer? Hieronder alle gebeurtenissen op een rij.


Zwemmen, springen, spetteren en duiken met het hele gezin. Dat doet u in zwembad Kerkpolder. Zwembad Kerkpolder is een belevenis voor iedereen, van jong tot oud. Het zwembad heeft een recreatiebad en een wedstrijdbad.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! En er samen met ons naar streven het beste uit zichzelf te halen. Openingstijden vakanties en feestdagen. Alle Aquasporten en zwemlessen vervallen in de kerstvakantie.


De meest volledige site met ruim 66. Met ingang van maandag september a. Komt u vanaf de Backershagenlaan? Het moment om even langs te komen want er is van alles te beleven!


Neem een rondleiding door het indrukwekkende gebouw, bekijk een van de sportieve demo’s of doe mee met een clinic zoals judo, breakdance, turnen, basketbal en nog veel meer! Ook rond deze feestdagen zijn er afwijkende openingstijden. Alle zwembaden zijn gesloten op: april (1e Paasdag) april (Koningsdag) mei (Bevrijdingsdag) juni (1e Pinksterdag) Maandag april (2e Paasdag) zwembad de Waterthor open van 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts