maandag 8 mei 2017

Houtbouw grijpskerk

Op zoek naar hout grijpskerk? Telefoonnummer, adres en meer! Bekijk hieronder ons aanbod per categorie! Hiemstra is DE leverancier voor al uw houten gebouwen.


We leveren houten kapschuren, houten zomerhuizen, houten bergingen. Op onze website kunt u een goede indruk krijgen van de verschillende mogelijkheden en prijzen van diverse kapschuren.

Wij zien u graag na de vakantie terug in Grijpskerk ! MIEDEMAbouw is decennia lang gespecialiseerd in het bouwen van loodsen en hallen. Een schuur, garage, tuinhuis, prieel of overkapping van van hout? Geproduceer geleverd en gemonteerd. Wij zorgen ervoor dat uw houtbouw idee de uitstraling krijgt die naadloos aansluit bij uw huis en de omgeving.


Bij Terpstra houtbouw wordt uitsluitend gewerkt met de beste houtsoorten en materialen daarnaast kunnen wij bouwen op jarenlange ervaring! Ook voor bestrating en grondwerk. Houtbouw Merkus uit Friesland.


Wij maken deze producten in onze werkplaats onder perfecte omstandigheden en daarna kunnen deze eventueel gemonteerd worden op de bouwplaats.

Onze keurmerken: Indien als zodanig beschreven en leverbaar. Of u nou op zoek bent naar een kapschuur op maat, een houten schuur op maat of een tuinhuis op maat wilt laten maken: voor alles op het gebied van houtbouw op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in ontwerp en bouw van mantelzorgwoningen, houten schuren met overkapping, houten tuinhuizen, houten schuren, houten paardenstallen. Daarbij weten wij wat hard werken is. Beslist de laagste prijzen!


Tevens werd een Opbergkast met rolluiken en diverse RVS kisten gemonteerd. Zit er geen houten schuur bij naar uw smaak of ziet u een houten schuur waar u nog wat aan wil aanpassen? We ontwikkelen en maken houten schuren op maat en naar uw wensen en eisen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Omdat onze adviseurs veel klanten thuis bezoeken en daarom regelmatig.


U kunt binnen en buiten kijken naar ons assortiment houtbouw projecten. Op al onze houtbouw modellen is alles aan te passen, zo kunt u uw eigen houten project samenstellen. Specialist in maatwerk en prefab houtbouw. In onze fabriek te Apeldoorn produceren we complete woningen, vakantiechalets, mantelzorgwoningen, ateliers, schuren en paardenstallen van hout!


Klassieke houtbouw schuur op maat. Bent u een liefhebber van tijdloos design en ontwerp? De klassieke houten schuur kan dan de ideale oplossing voor u zijn.


Een houten woning, mantelzorgwoning of houten recreatiehuis.

Van atelier tot prefab chalet en van houten schuur tot woonhuis. Dit is een veelgebruikte bouwvorm. Hout is een duurzaam en isolerend product. Wiko is een bedrijf dat zich al meer dan jaar heeft gespecialiseerd in houtbouw en beschoeiingen.


In de tijd hebben we al vele mooie opdrachten mogen doen voor particulieren, bedrijven en overheid. Samen met de opdrachtgever zoeken wij het het beste materiaal voor de betreffende opdracht en vindt montage in overleg plaatst. Dit zijn duurzame dakkapellen die worden voorgeproduceerd in onze werkplaats. Daarna worden ze naar de plaats van bestemming getransporteerd en gemonteerd.


Onze dakkapellen worden gemaakt naar de wensen van de klant: van hout, kunststof, zink, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts