maandag 22 mei 2017

Gifkorrels muizen

Specialistisch advies nodig? Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Sinds weken last van muizen. Sorkil korrels geplaatst en op advies die zakjes open gemaakt.


Nu vindt ik op diverse plekken in huis een verzameling van die korrels. Hoe gaat dit in zijn werk? Wist u dat een muis na ongeveer weken geslachtsrijp is en een draagtijd heeft van dagen.


Wist u dat pindakaas een beter lokmiddel is dan kaas door de sterke geur, muizen zijn er gek op. Heb je eenmaal bepaald waar de muizen zitten en hoe hun routes verlopen, dan ben je klaar voor muizenbestrijding met behulp van muizengif. Elke dag controleren of er voldoende gifkorrels zijn, anders bijvullen. Ga je een kat (poes of kater) aanschaffen gebruik dan geen muizenvergifkorrels meer en ook geen valletjes.


Beste Paul, Ik woon in een oude particuliere huurwoning en heb de afgelopen weken met griep op de bank gelegen. Op twee avonden zag ik een muis in de huiskamer rennen en hij schrok van mij en vloog onder de tv kast. Heb vervolgens iedere avond twee bakjes rode gifkorrels tegen muizen neergezet. Iedere ochtend waren de muizengifbakjes leeg.


Er is echter geen product te koop dat 1 garantie geeft dat u na gebruik van uw muizenprobleem verlost bent. Gebruikt u de producten tegen muizen niet correct, dan heeft u niet alleen geld verspild. Opnieuw zag de muis de doos komen, en probeerde terug te rennen, maar kreeg toen per ongeluk de doos op zijn nek.


En toen was hij eindelijk dan toch dood. Niet door het muizengif, niet door de high tech muizenval, maar gewoon door een ongeluk met een Ikea doos. Dus als je muizen hebt, zou ik geen dure vallen aanschaffen.


Blijven de muizen op zolder eten en wanneer dat een paar weken door gaat dan is de kans groot dat ze resistent voor het gif geworden zijn. U zult de muizen op zolder een ander soort gif moeten geven en zorgen dat het niet opraakt. Ook wanneer u nog geen muizen op zolder hebt kunt u daar prima een onvergiftigd lokaas neerzetten.


Vandaar ook het belang ervan om te zorgen dat er geen kruimels en andere eetbare zaken bereikbaar zijn voor de muizen. Met deze voordelige pakketten krijgt u naast het muizengif ook de voerdozen om het gif in te plaatsen. Zo creëert u een veilige plaats voor de muis om het gif te eten en is het eventueel ook veiliger om te gebruiken rondom kinderen en huisdieren (wel altijd oppassen met het gebruik van gif rondom kinderen en huisdieren). Gifkorrels muizen U hebt een overlast van muizen en wilt deze op een effectieve wijze zo spoedig mogelijk bestrijden. Daarvoor zijn verschillende soorten muizengif welke ook voor ratten geschikt zijn.


Een andere manier om van muizen af te komen is met behulp van gif. Als de diertjes daarvan eten gaan ze dood. De Dierenbescherming raadt deze gifkorrels af, omdat deze methode stressvol en pijnlijk is voor de muizen , en bovendien slecht voor het milieu. Gebruik de Kruidvat Muizenlokdoos om muizen te bestrijden.


Zet het doosje op plaatsen in je huis waar muizen geregeld komen. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. De Kruidvat Muizenlokdoos is een kant-en-klaar lokdoosje tegen huismuizen. Elk doosje bevat zakjes van gram lokaas. Kooi- en kantelvallen vangen de muis leven zodat je die buiten vrij kunt laten.


Zorg ervoor dat er in huis niets eetbaars te vinden is voor de muizen behalve in de muizenvallen. Hetzelfde geldt overigens voor spinnen. Zo’n groot, harig exemplaar dat razendsnel rent, op onverwachte plekken webben maakt en vooral in de herfst veelvuldig opduikt. Ik heb zelf een kat, en nog nooit muizen gehad.


Maar mijn ouders, zus, een vriendin en een collega wonen in een huis, hebben een kat en geen last (meer) van muizen in huis. Uitwerpselen van muizen zien eruit als zwarte rijstkorrels. Ze liggen langs plinten op de vloer, voornamelijk in de keuken of op plaatsen waar muizen graag komen.


Ze gebruiken haren uit hun eigen vacht om het nest zacht te maken. Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Muizen kunnen ook op uw spullen urineren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts