dinsdag 30 mei 2017

Areca palm bruine punten

Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Zet deze palm in huis dus op een plek waar veel zonlicht komt. Bedenk wel dat de plant een stuk meer water nodig zal hebben op een plek met veel zonlicht. In dat geval is het raadzaam de palm een meter verder van het raam te plaatsen.


Bruine puntjes zijn vaak niet te voorkomen. Vooral het oudere blad wat onderaan de palm hangt zal op den duur steeds bruiner worden.

De oorzaak is meestal te droge lucht, en soms herhaaldelijk ertegenaan stoten door mensen die erlangs lopen. Het is niet ernstig, maar kan wel lelijk zijn. Je kunt bruine punten wegknippen. Let daarbij wel op dat je niet in het gezonde gedeelte van de bladeren knipt. Als je met een schaar deze bruine puntjes wegknipt, dan zal deze tak stoppen met groeien.


Bekijk alle reacties via groeninfo. Weinig direct zonlicht dus, per instructie. Wat ik merk bij de Goudpalm , is dat die vaak bruine punten.


Eén van de bekendste palmensoorten voor de huiskamer is de.

Areca palm krijgt bruine punten. Droge verwarmingslucht kan ook bruine punten veroorzaken. De palm mag dus niet vlak bij de radiator staan. Trachycarpus Fortunei aageschaft via een faillissementveilling, leuk zo een koopje maar de palm is niet heel goed verzorgt, wat gekneusde waaiers en veel bruine punten van de waaiers.


Zijn die bruine punten aan de waaiers een gebrek aan iets? Find Areka Palm on DealsNow. Unieke luchtzuiverende eigenschappen van deze palm. Ze wilden hem hier weggooien maar ik wou hem graag op mijn kamer hebben. De goudpalm is dankzij zijn tropische uiterlijk een populaire palm.


Onderzoek door NASA heeft aangetoond dat deze sterke plant unieke eigenschappen heeft. Howea Forsteriana of Kentia palm is een bekende binnen de kamerplanten. Deze palm kan in de natuur erg groot worden en is vaak onderdeel van de prachtige vakantieplaatjes met witte stranden en palmbomen.


Met de Kentia in huis heeft u de mogelijkheid om die uitstraling in uw kamer te creëren. Zet ze wel apart want als je tegen de bladeren aanloopt krijgen ze bruine punten. Sproei de Palmkool is een stengelkool, dat wil zeggen dat de plant geen krop vormt maar gewoon een. In wortels en onderste stengeldelen zijn bruine graafgangen te zien. Uw palmbomen bladeren geven roestkleurige vlekken ook wel koper kleurige bladeren.


Dit komt omdat de palm waarschijnlijk te veel zon heeft gehad.

Wij raden u aan om de palmen gelijkmatig te laten wennen aan het aantal zonuren. Helaas herstellen deze bladeren niet meer en dienen ze er afgeknipt te worden. Een palm is eigenlijk niet om te snoeien. Dode stengels kun je gewoon uittrekken. Geef je teveel water dan krijgt deze palm zwarte punten.


Voeding 1x per maand moet voldoende zijn. De wortels groeien bij de meeste palmen tot laat in het jaar door, blijf ook tijdens deze periode uw palm de noodzakelijke aandacht geven, ook al lijkt het blad te zijn gestopt met groeien. U wordt daar later rijkelijk voor beloond!


Water geven De meeste palmen houden van veel water. Palmen hoeven pas verpot te worden als de wortels de pot bij wijze van spreken uit elkaar dreigen te drukken. Vaak is dit om de vier a vijf jaar.


De nieuwe pot mag maar iets groter zijn dan de oude.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts