donderdag 18 mei 2017

Varkensrug beton

De grootste vacaturesite voor de bouw. De uitstekende duurzaamheid van een varkensrug. Een varkensrug van beton ziet er dus in principe vrij aantrekkelijk uit en dat zal bij normaal gebruik ook lange tijd zo blijven. Het feit dat een varkensrug is gemaakt van beton zorgt er dan ook voor dat ze niet snel sporen van slijtage zal gaan vertonen, in tegendeel.


Varkensrug van prefab grijs beton , kanten rond. Breedte 20cm x hoogte 11cm x lengte 95cm, gewicht 37kg.

De varkensruggen zijn niet gewapend. Deze zijn als sierlijke maar tevens ook als functionele afscheiding te gebruiken. Snel bestel snel geleverd!


Door het gewicht en de vormgeving hebben onbevoegden weinig grip op de blokken van Mholf-bestrating. Voor u zijn de varkensruggen, met het juiste gereedschap, echter goed te verplaatsen. Tot slot is er geen onderhoud vereist. Het feit dat de varkensruggen van beton zijn gemaakt zorgt ervoor dat er vrijwel geen slijtage zal zijn.


Jumboblok grijs 900x450x450mm (lengte x breedte x hoogte). Ze worden veelal gebruikt bij wasstraten, parkeergarages, maar zijn ook te gebruiken als bescherming van uw woonhuis.

Neem hier contact met ons op voor een prijs- en transportaanvraag. Bijvoorbeeld voor het scheiden van weggedeelten of het beschermen van gevels en glaspuien. Stootband of varkensrug aan kanten rond met voet voor diversen afscheidingen zijn uitermate geschikt om. Biggen of varkensruggen beton grijs kanten 13.


Het assortiment stootbanden van Struyk Verwo Infra is afgestemd op toepassing in alle type verhardingen: stenen, tegels, asfalt en gestort beton. Ook de lengte en breedte is zo aangepast dat de stootband zonder knipwerk geplaatst kan worden tussen keiformaten. De belangrijkste reden om betonnen biggenruggen te plaatsen is het creëren van een fysieke barrière bij een muur, gevel, weg enz. De plaatsen waar het meest gebruik wordt gemaakt van biggenruggen zijn natuurlijk parkeerplaatsen. Onze jumboblokken Zijn er in verschillende uitvoeringen en Ral kleuren.


Kleur jumboblok is beton grijs. Stootband 950x180x2mm (lengte x breedte x hoogte) met aan zijde een afgeronde kant en andere kant is recht. Stootbanden, ook wel plakban varkensrug of biggenrug van beton genoem worden toegepastals afscheiding of terreinafbakening. Bovin Beton is gespecialiseerd in betonbuizen, bestrating, natuurstenen, grafstenen. Hier kan u terecht voor al uw beton vragen.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Een varkensrug (ook wel jumboblok, stootband of biggenrug genoem en in België soms Franse broden) is een ovaalvormige betonnen obstakel dat meestal een infrastructurele functie heeft. Een varkensrug kan vaak worden aangetroffen aan het einde van een parkeervak, om te voorkomen dat voertuigen te ver doorrijden.


Wij leveren u deze biggenruggen tegen fabrieksprijzen en berekenen u geen verzendkosten.

Deze biggenruggen kunt u gebruiken voor het afzetten en afschermen van. Bekijk je winkelmand Verder winkelen. Onze biggenruggen zijn er diverse uitvoeringen en kleuren.


Biggenruggen van beton voor het inrichten van parkeerterreinen. Een degelijk en tevens goedkoop product. De gevraagde pagina werd niet gevonden. Probeer de zoekfunctie eens. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts