maandag 15 mei 2017

Glazen schuifwand overkapping

Toepasbaar op terrasoverkappingen, aanbouwen, balkons en carports. Bekijk het aanbod schuifdeuren van dé marktleider van Europa: Tuinmaximaal! Goed dus voor uw portemonnee, maar eveneens voor het milieu! Doordat de kamer tevens een overgangsruimte vormt van binnen naar buiten, ontsnapt er minder warmte uit de woning.


Glazen schuifwand overkapping

Op zoek naar een glazen schuifwand op maat voor uw terrasoverkapping, veranda, aanbouw of houten overkapping ? De beste prijs voor top kwaliteit! Met een funderingskoker monteert u de onderrail van de glazen schuifdeuren geheel waterpas en stabiel. Houd er rekening mee dat Tuinmaximaal uw glazen schuifdeuren enkel kan plaatsen wanneer uw overkapping ook door de monteurs van Tuinmaximaal is gemonteerd. Glazen schuifwand voor overkapping. Als u langer wilt genieten van uw veranda of overkapping dan zijn glazen schuifwanden een uitkomst.


Achter het glas zit u vrij van wind en regen en kunt u genieten van het uitzicht. Zo kunt u ook buiten zitten als het frisser is en verlengt u de periode om lekker buiten te zijn. De combinaties voor een glazen schuifwand overkapping zijn daarmee bijna eindeloos.


U ziet, er zijn glazen schuifwanden voor overkapping , glazen schuifwanden voor terras, glazen schuifwanden buiten voor balkon in alle soorten en maten. Er is altijd een glazen schuifpui buiten of glazen schuifwand overkapping die past bij uw. Voordelen glazen schuifwand.


Een glazen schuifwand is ideaal voor uw terras. In combinatie met gepaste verlichting zorgt de glazen schuifwand voor een schitterende en rustgevende sfeer. Schuifdeur glas is leverbaar in verschillende maten. Wij leveren kwaliteit schuifwanden van glas voor uw veranda of overkapping.


Als u denkt aan luilekkeren op uw eigen terras, denkt u misschien vooral aan de overkapping waar u ónder zit. Veranda afsluiten met glas! Maar het leven op het terras kan zoveel mooier worden met de Sunflex glazen schuif- en draaiwanden. U zit lekker in de zon, maar beschut tegen regen en wind. Hierbij spreekt men van werkhoogte.


Het is zelfs mogelijk om bovenrail en deursets onderling in verschillende kleuren te combineren, de keuze is aan u. De glasplaten van de glazen schuifwand zijn altijd 100mm korter dan de werkhoogte. Vind glazen schuifwand als je nu zoekt. Dankzij een overkapping met glazen schuifwanden bespaart u dus jaarlijks flink op uw stookkosten. De glazen schuifwand , ook wel glazen schuifpui genoem laat u nog even genieten van het mooie weer. Lekker buiten zitten in een ontspannen sfeer.


Tobre Tuinmeubelen is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van glazen schuifwanden. Sluit uw overkapping af met onze schuifwanden vanaf slechts € 2per meter. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Uw overkapping of prieel in een handomdraai omtoveren tot een tuinkamer, of lekker uit de wind zitten in de herfst en toch het zomerbriesje meepakken wanneer de zon een put in de grond schijnt?


Zo bieden wij in ons assortiment verschillende modellen glazen schuifdeuren voor bijvoorbeeld uw veranda of terras. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor prachtige aluminium terrasoverkappingen waar voor een glazen schuifpui of schuifwand niet misstaat. Met glazen schuifwanden op maat kunt u vaker genieten van uw terras.


Zo worden ook de iets minder mooie dagen in het jaar, ideaal om buiten te genieten van de overkapping. Deze glazen schuifwanden hebben geen kader of frame, waardoor ze niet opvallen en geen uitzicht belemmeren. Naast een ruim aanbod aan vaste maten kunnen we uw glazen schuifwand ook geheel op maat maken.


Glazen schuifwand overkapping

De standaard ruiten zijn leverbaar in verschillende lengte- en breedtematen, geschikt voor nagenoeg elke ruimte. Daarnaast zijn glaswanden een eenvoudige manier om een tuinkamer te creëren. Met een glaswand maakt u uw overkapping of veranda pas echt compleet.


Wilt u dit zo veel mogelijk voorkomen? Door de deurmeenemers zijn onze glasschuifwanden eenvoudig te bedienen in het open en dicht maken van jouw overkapping. Met de glazen schuifwanden van Weinor kunt u zelf bepalen of u volledig beschut wilt zitten op uw terras of liever fris en luchtig.


Glazen schuifwand overkapping

Als je weg bent van huis wil je dat al jouw spullen onder je overkapt terras veilig zijn. Al onze glazen wanden kunnen afgesloten worden met een ingebouwd slot. Het straalt luxe uit en maakt van de overkapping een aanwinst waarin je het hele jaar buiten kunt genieten in je eigen tuin. Een overkapping is een geweldige aanwinst voor je huis, een echte investering. Geniet onder jouw overkapping het hele jaar door.


Ben je opzoek naar een goedkope houten overkapping ? Dit mooie showmodel heeft alles wat je nodig hebt! Wanneer u de glazen schuifwand wilt plaatsen is het erg belangrijk om de onderrail op een ondergrond te plaatsen welke sterk genoeg en 1 waterpas is. Zorg er dus voor dat de fundering stevig genoeg is, anders loopt u het risico dat de glazen schuifdeuren gaan.


Deze fundering moet minimaal 3kilogram per strekkende meter kunnen dragen. De overkapping krijgt een luxere uitstraling door de glazen schuifdeuren, die hierdoor dicht in de buurt komt van een serre. Met name in bestaande situaties zijn de slimme glassystemen een ideale oplossing.


Maak uw overkapping compleet met de slimme glazen wandsystemen van Metalura. Zo behoudt u altijd onbeperkte doorgang en het uitzicht op uw tuin of de omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts