maandag 29 mei 2017

Robuuste overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maatwerk robuuste veranda van fijnbezaagd Douglas. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Deze overkapping staat in een landelijke omgeving.


Om ook met minder weer buiten te kunnen zitten is deze overkapping uitgevoerd met een glazenschuifpui. Wij bouwen dan ook in heel Nederland houten robuuste veranda’s en overkappingen. Bert heeft meer dan jaar ervaring als timmerman.


Wij bieden maatwerk als het gaat om robuuste veranda’s en houten overkappingen. Robuuste overkapping In Heeswijk-Dinther bouwde VS Authentiek Bouwen deze Robuust eiken overkapping met een stoere uitstraling. Door het weglaten van een overstek en de balklaag tussen de liggers te verwerken, ontstaan mooie verbindingen. Aantal staanders hangt af van de grote van de overkapping.


Bij deze woning in Almelo hebben we een robuuste terrasoverkapping van douglashout gerealiseerd. Om een mooi overzicht over de tuin te krijgen hebben we de vlondervloer wat hoger geplaatst. We hebben in Schoorl een robuuste eiken overkapping gebouwd aan een woning. De eiken palen zijn 200x200mm en zijn prachting in verhouding. De zwarte dakrand is geheel in stijl van de woning.


In het open gedeeldte zijn stalen kabels gespannen waarover een schaduwdoek gemonteerd zal worden. De uitgebreide serie basismodellen bieden u volop mogelijkheden. Maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Standaard worden deze modellen geheel open geleverd. Voor iedereen een voordeel.


Robuuste overkapping

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Een vrijstaande overkapping zorgt voor een extra loungeplek in de tuin. Wilt u liever iets vast aan huis?


Kies dan voor een overdekt terras aan huis door middel van een veranda. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze mooie robuuste overkapping is gemaakt van Douglas hout. Het lijkt wel of iedereen een overkapping in zijn tuin wil en dat kunnen wij goed begrijpen. Een overkapping staat gezellig, is praktisch en geeft privacy.


Robuuste overkapping

Wat gezellige sfeerlampen en een terrasverwarmer maken van uw overkapping een tweede woonkamer. Maatwerk overkapping van douglashout, deze overkapping is x meter met schuine hoek. Door de schuine hoek van de douglas overkapping krijgt het een speels geheel en staat het bijzonder netjes en elegant in de tuin. Weer een prachtige overkapping gebouwd van Eiken.


Niels van Tuinoverkappingen Twente wist hier wel raad mee. Anders dan andere houtsoorten vereist Eiken wat meer aandacht door zijn karakteristieke eigenschappen. Daarnaast kan deze overkapping prima dienen als ruimte om te zitten wanneer het lekker weer is. In het midden van de overkapping is gekozen om een ruimte te maken waar licht door kan komen, zodat je onder de overkapping niet beperkt bent in de aanwezigheid van licht. Een geweldige plek achter het huis waar men heerlijk kan gaan genieten.


Robuuste overkapping

Dat is de uitstraling van deze kloeke houten tuinschuur met overkapping , die wij leverden aan een klant in Assen. Zeer kenmerkend aan deze vier bij zeven meter grote schuur is de toepassing van een open sierspant aan de voorzijde, voor een extra robuuste uitstraling. Bij Fonteyn vindt u een uitgebreid assortiment veranda's en overkappingen.


Modellen houten overkapping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts