donderdag 25 mei 2017

Gardival tuinhuizen

Grootste aanbod voor iedere wens, budget en tuin! Bezoek het tuinhuizendorp. Breedste assortiment tuinhuizen , snelle levering in NL. Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis!

Gardival tuinhuisjes en blokhutten Het Gardival -team is constant op zoek naar nieuwe modellen, nieuwe productieprocessen, nieuwe onderdelen en nieuwe technieken etc. Een gezonde wisselwerking tussen de markt enerzijds en de productie en research en development anderzijds, voedt de ideeënbus van Gardival permanent. Blokhutten en tuinhuisjes kunnen ook door ons op maat gemaakt worden.


Daarnaast beschikt uw Gardival constructie ook over de nodige duurzaamheid. Ieder tuinhuis of blokhut is uitgevoerd in PEFC gecertificeerd Noord Europees Grenen hout van de allerbeste kwaliteit. Hoe kan ik mijn droomtuin verwezenlijken?


Welk tuinhek past bij mijn persoonlijke stijl?

Uw droomtuin realiseren is dichterbij dan u denkt met het professionele advies en doorgedreven vakkennis van Exterior Living. Gardival tuinhuizen , een product (al jaar) van Belgische bodem, worden geproduceerd van Noord Europees Grenen. Voorbeeld bestaande situatie Geen plaats om tuinmeubilair- en benodigdheden stijlvol te stockeren in de tuin. Een tuinhuisje is logischerwijze de ideale oplossing. Hier vindt u meer informatie over onze houtsoorten, de verschillende constructiemethodes, de maatvoeringen, onze ramen en deuren en nog veel meer.


Vacuümdruk geïmpregneerd hout kan later altijd nog overheen geschilderd worden. Gardival heeft een groot assortiment aan tuinhuizen en blokhutten. Eindelijk een tuinhuis waar je geen omkijken naar hebt en wat gewoon goed oogt. Een houten tuinhuis , carport of garage plaatsen?


Maak hieronder uw keuze en onze gespecialiseerde dealers helpen u graag verder met prijzen en advies. Bent u op zoek naar een modern houten tuinhuis , of eerder een tuinhuis in landelijke stijl? Of houdt u eigenlijk toch nog het meest van een traditioneel tuinhuis ? Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Naar wens gemonteerd door vakmensen. De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten.


Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!

U krijgt direct een bevestiging. Wens van onze klant “Achteraan in de tuin een esthetisch mooi, houten tuinhuisje van prima kwaliteit, met ingebouwde luifel. Snel en gemakkelijk zoeken, vinden en online bestellen! Tuinhuis Modern 200is een functioneel tuinhuis vanGardival. Het tuinhuis is vervaardigd in Noord-Europees grenen en niet behandeld.


Gardival is producent van moderne, tijdloze tuinconstructies die de eigen stijl en de stijl van de tuin benadrukken. Producten worden ontwikkeld vanuit de drang naar innovatie en design. Wij staan garant voor kwaliteit, originaliteit en vakmanschap van eigen bodem.


Bekijk het ruime assortiment Gardival artikelen en vergelijk winkels voor de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts